Любомир Кольовски, Фейсбук: Една снимка, репортажна, обикаля социалните мрежи тия

...
Любомир Кольовски, Фейсбук: Една снимка, репортажна, обикаля социалните мрежи тия
Коментари Харесай

Защо полицаи съставиха акт на тази възрастна жена

Любомир Кольовски, Facebook:

Една фотография, репортажна, обикаля обществените мрежи тия дни.

В фрагмента се вижда една стара жена, седнала на скамейка в парк, която е в компанията на двама униформени служители на реда.

Жената продава няколко връзки мерудия, а за сергия й служи един кашон.

В текста под фотографията се споделя, че служителите на реда сформират акт на злополучната стара жена, която евентуално не има нужните разрешителни, лицензи и други нужни документи и е в грубо нарушаване на закона, тъй като търгува прозведената от самата нея мерудия, само че това е нелегално.

Полицаите несъмнено са в правото си да санкционират с санкция тая женица, която надали изпитва наслаждение от това, че немотията и нищетата са я принудили да излезе с кашона и мерудията си, с цел да закърпи мизерния си бюджет.

Тая фотография ме потресе дотам, че дни наред не открих сили да я разясня. Знаете ли за какво?

Защото тия служители на реда за мен освен не са хора, ами не са и индивиди. Колкото и да са прави и колкото и добросъвестно да извършват отговорностите си. И си зададох няколко въпроса:

1. Колко жилища са обрани, до момента в който тия държавни чиновници пишат акт на една неспособна да се отбрани по никакъв метод стара жена?

2. Колко магазинчета и банкомати са разрушени през това време?

3. Колко кубика дърва са изсекли ромите примерно в Западния парк, до момента в който блюстителите на закона сформират акт на дамата?

4. Колко опиати са били продадени от наркодилърите на децата в близкото учебно заведение?

5. Защо с писането на този акт за противозаконна търговия с мерудия са ангажирани цели двама чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са на бюджетна заплата и на които ние, данъкоплатците, плащаме и осигуровките?

6. Дали началниците на тия добросъвестни полицаи знаят какъв брой пъти подчинените им са си затваряли очите и не са предприемали никакви дейности, до момента в който са били очевидци и очевидци на други нарушавания и закононарушения?

7. Министърът на вътрешните безобразия и неговият министър председател осведомени ли са с изобразеното на фотографията?

8. Наясно ли са депутатите и министрите с това АБСОЛЮТНО ПАДЕНИЕ на държавната институция Министерство на вътрешните работи, която не може да подсигурява сигурността на нито един жител, поданик, гласоподавател и жител на тая дива територия?

9. Съществуват ли в тестванията за назначение на служба служител на реда критерии за безчовечност и антихуманност?

И по този начин нататък...

ОТВРАТЕН СЪМ!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР