Любомир Каримански, депутат от "Има такъв народ", съобщи за заплаха

...
Любомир Каримански, депутат от "Има такъв народ", съобщи за заплаха
Коментари Харесай

Депутат от Има такъв народ е получил съобщение със заплаха

Любомир Каримански, народен представител от "Има подобен народ ", заяви за опасност против него в телефонно известие. Това разгласи самият той на брифинг на парламентарната група на Има Такъв Народ в Народното събрание.

По думите му, той е получил известието в 17.30, откакто се е провалило съвещанието на Комисията по бюджет и финанси, оповестява

Той прочете и буквално хипотетичното известие: "Откажи се или проблемите ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще са съществени ".

Депутатът, който е вторият претендент за нов шеф на Българска народна банка, дружно с Андрей Гюров ( "Продължаваме промяната), съобщи, че подобен вид закани са неприемливи и продължава да отстоява своите правила и да ползва един-единствен стандарт, а не двоен критерий.

Той е сезирал органите на реда и изрази вяра, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и ще разкрие хипотетичния спедитор на опасността.

Депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов съпостави, че това е "мутренски " прийом и способ. "По същият метод мутрите действаха от 90-те. "Самият факт, че това не е пост, който се занимава с публични поръчки и не е обвързван кой знае какво - вие сте задоволително умни да получите отговора ", съобщи националният представител.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР