Любо Нейков се завръща с ново комедийно предаване в ефира

...
Любо Нейков се завръща с ново комедийно предаване в ефира
Коментари Харесай

Любо Нейков с ново комедийно шоу, но с Токмакчиев вместо Мъйнов

Любо Нейков се завръща с ново комедийно предаване в ефира на Би Ти Ви. „ Дъ шоуто “ ще бъде излъчено за пръв път на 2 май и ще бъде поосъвременен вид на „ Комиците “, които дълго време бяха измежду най-гледаните формати, само че в последните години изгубиха инерция и скечовете им доскучаха на публиката.

Интригата около новото предаване е, че Нейков не е поканил близкия си сътрудник и другар Руслан Мъйнов, който сега се изявява в „ Като две капки вода “, да се включи в новия план. На негово място се е настанил Тончо Токмакчиев, който изпадна безславно от тв ефира, откакто „ Шоуто на канала “ бе свалено от Българска национална телевизия поради покъртително ниския си рейтинг.

Снимката на Токмакчиев участва и в рекламата на новото предаване дружно с тази на Любо, както и на Христо Гърбов. Остава тайнственост за какво Нейков не е поканил Руслан Мъйнов и Кръстьо Лафазанов, с които повече от 10 години бяха един до друг в „ Комиците “. Възможно е екипът на артиста да се е разпаднал поради разногласия за пари, разясняват хора от телевизионния отрасъл. Говореше се, че преди „ Комиците “ да паднат oт екран, Нейков плащал на екипа мизерни възнаграждения, против които всички негодували.

Напоследък плановете на Любо не вървят напълно добре, откакто с ортака му Евтим Милошев си разделиха бизнесите и той го изключи от най-успешните си хрумвания. Нейков не беше част от продуцентския екип на хитовия сериал „ Откраднат живот ”, осъществен от съдружника му Милошев. Комикът не взе участие и в продуцентството на новата тв драма „ Лъжите в нас “, още веднъж по концепция на Милошев, както и в сегашния сезон на „ Сървайвър “, сниман от екипа на Евтим с финансиране на Би Ти Ви, написа „ Ретро “.

Снимка: бТВ
 
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР