Любо Нейков е един от най-обичаните български актьори и продуценти,

...
Любо Нейков е един от най-обичаните български актьори и продуценти,
Коментари Харесай

Любо Нейков между смеха и сълзата: Майсторите на хумора са минали през трагедия

Любо Нейков е един от най-обичаните български артисти и продуценти, а тази заран в рубриката на Деси Банова-Плевнелиева " Тук и в този момент " даде едно от редките си, само че доста прочувствени изявленията.

От дребен е желал да забавлява хората, само че не си е представял, че ще стане известен артист. Завършва колеж по електротехника в Червен бряг, само че взема решение да кандидатства в НАТФИЗ. 
                             

Любо признава, че актьорската специалност му е дала всичко, без да му взима нищо. 

След толкоз години на сцена Любо към момента изпитва неспокойствие преди зрелище , тъй като публиката постоянно е друга. За него театърът остава най-голямата му обич, макар че малкия екран и киното са също занимателна част от специалността. 

Дъщерята на Любо се споделя Ана и е тя е доста дълго чакано дете. 
                             

" Като при всеки татко, това ти осмисля живота оттук нататък ", признава Любо и разкрива, че обожава да гледа по какъв начин момичето му пораства и опознава света.

" Започвам във всеки един миг в действителност аз да се изучавам от нея. Тя ме научи на обикновени неща в бита да виждам по комичен и занимателен метод. Тя в никакъв случай не вижда минусите, а позитивната част от даддена обстановка. "

Любо и брачната половинка му поддържат дребната Ана да се занимава с всичко, което ѝ е забавно – балет, езици, пиано. " Аз само искам да е любопитна към света и да бъде добър, преклонен доблестен човек . "
                             

Пред годините Любо Нейков е подарил на своята аудитория многочислени моменти на смях. К ак обаче съумява да развесели хората в моментите, в които не му е до смешки и му е тежко?

" Майсторите на хумора са минали през покруса ", разсъждава той.  " Не можеш да измъкнеш комизъм, в случай че не си бил доста засегнат и не си минал през болката. "
                             

Макар и постоянно занимателен на сцената, Любо е минал през своите тъжни и сложни моменти в живота . Той губи брат си и майка си на ранна възраст. 

" Никога не се справяш с тази болежка, ти се научаваш да живееш с нея ", безапелационен е той. 

След гибелта на брат си Любо поема грижите за неговата щерка Инна . Днес тя е акушерка в Майчин дом и той е доста горделив с нея. 

Цялото откровено и прочувствено изявление на Любо Нейков пред Деси Банова-Плевнелиева вижте във видеото горе. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР