Любо Киров си намери майстора, шушукат в светските среди. На

...
Любо Киров си намери майстора, шушукат в светските среди. На
Коментари Харесай

Млад актьор разби сърцето на Любо Киров, постоянно му кръшкал

Любо Киров си откри майстора, шушукат в светските среди. На 50 години музикантът лекувал разрушено сърце. Младият артист Боян Арсов, по който артистът си падал, редовно кръшкал. Любо се оплаквал, че за първи път схваща какво е да ти изневеряват.
 

Отношенията сред Любо Киров и надарения Боян Арсов, който се снима в неговия клип „ Целуни ме ” , се били задълбочили дотолкоз, че 30-годишният артист заживял под покрива на артиста в къщата му в безценен столичен квартал. Младокът обаче не издържал дълго под покрива на музиканта. След няколко месеца той се изнесъл под претекст, че желае да бъде независим и още му е рано да дели домакинство с различен човек, шушукат в арт средите.

Истинската причина обаче била, че държал да се усеща свободен да кръшка, настояват източници на „ Уикенд ”. Официално Арсов поддържал версията, че е с Любо, само че импровизирано водел извънредно разкрепостен живот. За него се знае, че в продължение на години имаше сякаш сериозна другарка. В същото време завъртя спекулация с Любо Киров, който е освен един от най-талантливите родни музиканти, само че и един от най-богатите. Младият Боян бил с толкоз гореща кръв, че отказвал да се преценява с каквито и да е ограничавания в една сериозна връзка.

Певецът приемал извънредно мъчително разкрепостеното държание на артиста. Той коментирал пред познати, че най-сетне го застига отмъщение да всички грехове, които е направил в предходните си връзки. Обикновено той бил индивидът, който изневерява. За първи път му се случвало да го създадат рогоносец. Въпреки това отказвал да приключи връзките с Боян, надявайки се, че той ще се „ наживее ” и ще се кротне с времето.

Говори се, че Арсов е станал причина някогашният наставник в „ Гласът на България ” да се раздели с дългогодишния си приятел в живота Мартин. Талантливият музикант бил впечатлен от артиста, който в артистичните среди назовават „ момчето-театър ”, още при първата си среща с него. Преди клипа „ Целуни ме ” от 2021-а двамата са работили дружно и във видеото „ Както преди ” от 2019-а. Няколко месеца след фотосите на „ Както преди ” се разчува, че музикантът се е разделил с Мартин, писа " Уикенд ".

Досега артистът и артистът не са показвали непосредственост в публичното пространство, макар клюките по собствен адрес. Те нито са удостоверили, нито са отрекли слуховете за връзката си. Но в светските срещи от дълго време се приказва, че Любо е вманиачен по Боян, само че той не дава отговор на възприятията му със същата жаркост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР