Любо Киров се „подари“ на Михаела Маринова за 22-ия й

...
Любо Киров се „подари“ на Михаела Маринова за 22-ия й
Коментари Харесай

Любо Киров просълзи Мишето за ЧРД - slava.bg

Любо Киров се „ подари “ на Михаела Маринова за 22-ия й рожден ден, който певицата отпразнува с онлайн концерт.

Изпълнителят на „ Както преди “ изненада младата звезда с букет в студиото, в което тя даде звук за ария на празника си. Той прекрачи прага секунди преди тя да запее дуета им „ Мога “, като се включи и той в осъществяването, а прочувствената Михаела се просълзи от жеста. „ Подкрепяйте я, тъй като друга като нея няма “, прикани Киров, на което Маринова му отвърна с доста обич.

Торта и видеообръщения от най-близките й другари, измежду които и Йоана, Vessou, Павел и Венци Венц – това бяха част от останалите изненади, приготвени от екипа й от „ Вирджиния Рекърдс “ за рождения ден.

Концертът послужи и като онлайн промоция на дебютния й албум „ Стъпка напред “. Пред почитателите Маринова извърши, както шлагерите си, част от диска, по този начин и новите части. „ Листата падат “, „ Страх от самотност “ и извънредно настоящата сега ария „ Винаги ще има на следващия ден “, с която Михаела закри събитието, представляваха единствено част от сетлиста. В него място откри и песента на Лили Иванова, дело на композитора Красимир Гюлмезов - „ За тебе бях “.

Стотици почитатели на Маринова подвигнаха виртуални тостове за рождения й ден. Те непрекъснато й изпращаха благопожелания за здраве и триумфи. Мнозина от тях показаха желанието си скоро да чуят дует сред Михаела и Дара, която все още се превъплъщава с лекотата на хамелеон в разнообразни облици в шоуто „ Като две капки вода “. Множество от мненията на слушателите изпратиха и Маринова на Евровизия.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР