Любителите на музиката в Истанбул се забавляваха в събота с

...
Любителите на музиката в Истанбул се забавляваха в събота с
Коментари Харесай

„Hollywood Vampires“ разтърси Истанбул, приходите отиват за пострадалите от земетресението в Турция

Любителите на музиката в Истанбул се забавляваха в събота с „ Hollywood Vampires “ - звездна група с присъединяване на артиста Джони Деп, артиста Алис Купър и музиканта Джо Пери.


Супергрупата се качи на сцената на Life Park в Истанбул в границите на международното си турне. Откриването беше направено от соло изпълнителя Огюн Санлъсой, един от пионерите на турската хеви метъл музика.

Събитието беше проведено от Neo Events и Stellar, а по време на концерта Деп пя, свири на бас и темп китара в допълнение към клавишните, заяви Анадолската организация.

Името „ Hollywood Vampires “ произлиза от именития рок клуб, учреден през 70-те години на предишния век от Купър, емблематичния барабанист на „ The Who “.

Освен първия си независим албум, „ Hollywood Vampire “ издават „ Rise “ през 2019 година и първия си концертен албум през 2023 година – Live in Rio.

" Пристигаме за Истанбулския Life Park на 10 юни. За да понижим най-малко малко последствията от опустошителните трусове, които лишиха живота на доста почтени (sic) хора, и да допринесем за събирането на нужната помощ, ще дарим всички доходи от концерта, който ще изнесем вечерта на 10 юни в Истанбул, на DEC (Disasters Emergency Committee). Даряваме ги на фонда за подкрепяне на земетресението ", написа групата на 3 юни в Twitter.

Следващата спирка на групата ще бъде на 12 юни в София, България. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР