Любител на адреналина и високите скорости се оказа човекът, откраднал

...
Любител на адреналина и високите скорости се оказа човекът, откраднал
Коментари Харесай

Зори от „Игри на волята“ си пада по лоши момчета

Любител на адреналина и високите скорости се оказа индивидът, откраднал сърцето на една от най-харесваните участнички в четвърти сезон на „ Игри на волята: България ” Зорница.

На пръв взор нежната госпожица, се появи като същински звяр на Арената и дава всичко от себе си по време на борбите, наедно с мъжете.

По време на предаването доста участници откриха свои половинки или заформиха нехаен флирт между тях. Зори е измежду дребното, за които това не важи.

До този миг атрактивната брюнетка не бе споделила дали има човек до себе си, само че най-сетне реши да разкрие обществено кой владее сърцето ѝ. Наскоро тя сподели своят другар в обществените мрежи и провокира цунами от одобрителни мнения.  

„ Ами другари... ето го и него, това е моето момче. Моят най-хубав другар и моята сродна душа. Разбира ме дори когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен ”, откровена бе Зори в своя персонален профил в Инстаграм.
               

На фотографията, с която Зори оповести обществено връзката си, тя е в буйна целувка с младежа Жосен Ферадов.

„ Много си отивате ”, „ Много хубава двойка сте ” и доста други позитивни мнения събра фрагментът с двете влюбени гълъбчета.

Снимката е споделена и от младежа. Въпреки че неговият Инстаграм профил е много постен. От страницата му в друга обществена мрежа разбираме малко повече. В профила си във Facebook той е споделил голям брой видеа и фотоси по какъв начин е яхнал мотор.



Зори и Жосен са двойка от много време. Двамата са дружно от четири години и явно връзката им е доста постоянна, откакто се е запазила и след присъединяване на Зорница в „ Игри на волята: България ”. 

Зорница е една от най-атрактивните и мечтани дами в предаването поради съвършената си форма и сексапил. 
               

Откакто изплю камъчето, че е съществено обвързана, Зори не стопира да споделя общи фотоси с Жосен. Наскоро тя показа още един кадър, с който зададе въпрос на своите почитатели в Инстаграм: „ Отиваме ли си? ”
               

Зорница е на едвам 21 години и е студентка в Националната спортна академия. Макар да е измежду най-младите участници, тя по нищо не отстъпва на останалите и самоуверено се е устремила към успеха в предаването.

Зори е играч по Модерен петобой.  За свое най-голямо достижение тя показва във визитката за предаването присъединяване в Младежки олимпийски игри и 5-о място на Европейско състезание.

В своите занимания и ползи тя показва плуване, дълъг крос, мода, интериорен дизайн.

Зори си пада по рисковите прекарвания и моторите, показва още тя в своята визитка за рисковото предаване. Още нещо, което я свързва с Ферадов. 

Освен любовните фотоси с гаджето си, Зори не крие и своята непосредственост с друга участничка в предаването Александра Фейгин. Очевидно след края на фотосите двете са станали доста положителни приятелки.
               

„ Гордея се с теб, Алекс. Преди старта толкоз се вълнувах, че бях на прага да се разплача. Благодаря, че съумя за момент да ме въведеш в твоята вълшебна ледена приказка! Върна ми тръпката от надпреварата, въпреки и да не участвах аз. Притеснявах се за теб по този начин, както едно време за себе си. Истинска ледена кралица. Браво ”. Това написа Зори под обща фотография с Фейгин, на която е запечатан моментът, в който Александра е сграбчила наградата на държавния шампионат по фигурно пързаляне купа „ Виктория “.
               

Освен с Фейгин, Зорница е запазила положителните си връзки и с различен участник в рисковото риалити - Аспарух. Тя е споделила няколко видеа в своя Инстаграм профил, на които се вижда по какъв начин двамата упражняват дружно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР