Любимото шоу за имитации Като две капки вода“ поднесе на

...
Любимото шоу за имитации Като две капки вода“ поднесе на
Коментари Харесай

Владо Михайлов с безапелационна победа в Като две капки вода

Любимото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ сервира на феновете на NOVA нова порция позитивни страсти и доста музика тази неделя. Деветте фалшификати демонстрираха още веднъж гения на звездните участници и направиха задачата на журито още по-трудна. Димитър Ковачев – Фънки, Хилда Казасян, Асен Блатечки и Веселин Маринов сами споделиха какъв брой мъчно става оценяването с всеки минал епизод, тъй като осъществяванията стават все по-добри.

В шестата вечер, цялостна с блестящи фалшификати, феновете на NOVA, журито и менторите единомислещо с рекорден брой точки избраха за победител Владо Михайлов, който показа необикновено облика на една от най-големите звезди на всички времена - Фреди Меркюри.  „ За първи път в Капките имаме такава реплика на Фреди Меркюри. Възхитен съм. Владо, реверанс “, впечатлен беше Фънки след осъществяването на “Bohemian Rhapsody ”, което подвигна цялата зала на крайници.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха първа на сцената певицата Кали, която се появи на мотор в облеклата на ексцентричната Лейди ГаГа, а Хилда Казасян и Фънки бяха единомислещи, че това е било и едно от най-хубавите й представяния до този миг. Веднага след нея от асансьора слязоха Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които се превъплътиха в двете поп икони на нашето време – Мадона и Бритни Спиърс и завоюваха овациите на публиката и журито. В мъжки облик на сцената излезе Дара Екимова, която бе в облика на английската диско звезда Ричард Феърбрас от групата Right Said Fred, а Хилда Казасян не скри изненадата си от тембъра, с който Дара извърши парчето „ Too Sexy ”.

Актьорът Христо Петков също съумя да вдигне публиката на крайници с преобразяването си като американската рок хала Джоан Джет и песента „ I Love Rock ’n’ Roll ”. “Христо, с всеки идващ лайв ставаш все по-добър и по-добър, а това беше най-силното ти показване на тази сцена ”, сподели Асен Блатечки за имитацията му. Керана излезе под прожекторите като суперзвездата Майли Сайръс и един от най-големите шлагери на тази година – „ Flowers ”. “Изпълнението ти беше необикновено. Нямаше нито един миг, в който да не се случва нещо особено и ужасно “, разяснява Веселин Маринов.

Шоуто продължи с имитацията на Яна Маринова, която се трансформира в Гери-Никол с песента „ Бутай “, а Хилда не пропусна да означи, че Яна също е посочила най-хубавия си облик в шоуто до момента. Тома облече предизвикателните облекла и запя с характерния тембър на колумбийската дива Шакира, а осъществяването му подвигна гостите в студиото, журито и останалите участници на крайници. „ Справи се впечатляващо в действителност. Страхотни придвижване, не знам по какъв начин съумя с цялата хореография. Беше гениално “, призна Асен Блатечки. Първата реплика на оперета в „ Като две капки вода “ се падна на артиста Христо Гърбов, който показа същински театър в облика на легендата на българската оперета Видин Даскалов. „ Благодаря на предаването. Върна ме в един страхотни години. Браво, Христо, ти си популярен артист и комедиант “, сподели синът на Видин Даскалов, който гледа от първия ред в публиката.

Бутонът на шанса още веднъж отреди облиците за идващото издание на „ Като две капки вода “ на 9 април по NOVA, когато Яна Маринова ще бъде Стивън Тейлър, Кали ще влезе в облика на Ваня Костова, Дара Екимова ще излезе на сцената като Мими Иванова, Христо Петков ще запее като Prince, Димо и Ралица ще се появят като Веселин Маринов, Христо Гърбов ще имитира Кали, Керана ще се превъплъти в Сам Смит, Тома ще облече облеклата на System of a Down, а Владо Михайлов ще бъде Лили Иванова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР