Любимото питие може да разкрие много за това какъв е

...
Любимото питие може да разкрие много за това какъв е
Коментари Харесай

Разберете какъв е мъжът според питието, което харесва

Любимото пиво може да разкрие доста за това какъв е един мъж и дали е добър ухажор.

Уиски

Това пиво демонстрира, че мъжът няма желание да се напива, само че несъмнено държи на алкохол. Ще издържи и на темпото ви в леглото, каквото и да е то, тъй като несъмнено знае какво се харесва на дамите. Може да е студен и въздържан на пръв взор, само че в леглото ще бъде същински пожар. Не е безочлив, нито ще се опита да ви впечатли с глупави приказки. Той просто ще ви покаже какво може на процедура.

Джин с тоник

Той не е доста зрял нито в отношението към живота, нито към дамите. Не очаквайте да прояви фикция. В това прекарване няма да има чести смени на позите, нито нищо вълнуващо. Той е традициналист, не обича опитите и няма да ги заобича единствено поради вас. Определено ще бъде нещо, което няма да запомните.

Текила

Шот след шот текила си поръчват неопитните, които имат потребност от кураж, с цел да се развихрят и „ да ви покажат какво могат “, което нормално е нищо и половина. Ако желаете да бъдете в ролята на учителка, това е вашият човек в противоположен случай, няма да останете удовлетворени.

Водка

На нея залагат мъжете, които държат повече на своето наслаждение, в сравнение с това, дали партньорката им ще бъде задоволена. Ако въпреки всичко се случи, ще са удовлетворени, само че за тях няма никакво значение щом са си създали кефа. Ако желаете да си имате алъш-вериш с ухажор лакомец това е вашият човек!

Бира

Този човек няма да се спре пред нищо, до момента в който не ви докара до оргазъм. Определено обича да си слага върхове в тази област. Каквато и фикция да имате, той ще се опита да я реализира. Винаги ще бъдете преди всичко и по тази причина несъмнено ще се върнете да желаете още.

Вино

Марково вино, джентълменско държание, огромно внимание. Това е романтикът, само че не по оня разглезен метод... Той ще ви даде деликатност и схващане и по-късно ще ви достави и умопомрачително наслаждение. Въпреки, че ще се придържа към общоприетоо държание в леглото, ще ви хареса сигурно.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР