Любимото на хиляди български тийнейджъри турне Coca-Cola The Voice Happy

...
Любимото на хиляди български тийнейджъри турне Coca-Cola The Voice Happy
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започна в Горна Оряховица 

Любимото на хиляди български младежи турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour стартира лятната си обиколка. За поредна година изданието ще зарадва почитателите на българската поп музика с голям брой нови планове, настоящи шлагери и незабравими моменти.

Тазгодишното турне ще премине през 6 града в страната. Публиката ще може да се наслаждения онлайн на едни от най-обичаните реализатори на младото потомство у нас.

Пилотният концерт се състоя в Горна Оряховица на 26 май. Още в 15:00 ч. на площад " Георги Измирлиев “ бе цялостно с голям брой кътчета за забавление, в които почитателите се забавяваха преди формалното начало на концерта в 18:00 ч.

На огромната сцена в града излязоха едни от любимците на българската аудитория - латино кралете Torino & Pashata, както и момчетата, чийто всеки нов шлагер припомня, че музиката няма граници - V:RGO & EMIL TRF. Сцената бе превзета и от музикалната дива, чийто глас и гений очароват и впечатляват публиката всякога – Михаела Маринова, както и харизматична Дара Екимова, която трансформира с лекост всяко осъществяване в същинско шоу. Феновете се любуваха и на надарената покорителка на международните подиуми – Victoria, както и на дебютантките на тазгодишното турне – Venda, чието виртуозно осъществяване остави публиката без мирис. Другата нова искра в музикалното пространство и попълнение към турнето е VALL.

За идните спирки на Happy Energy Tour преди и по време на осъществяванията за настроението ще се погрижат топ DJ-ят на България – DJ Mascota и енергичният McP, в компанията на спиращите дъха хореографии на Реми Тоин и танцьорите от SkyWalkers.

Следващата спирка на турнето е Пловдив – на 15 юни, от 18:00 ч., в парк „ Лаута “. През юли Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 ще доближи и морето – с концерт във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19:00 ч. Следва Бургас – на 7 юли, от 19:00 ч., на площад „ Тройката “.

След къса отмора, през септември, обиколката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 ще продължи с концерт в Севлиево, на 9 септември, от 18:00 ч., в парк „ Казармите “. По традиция, турнето ще приключи с величествен край в София, на 16 септември, от 18:00 ч., на площад „ Княз Александър I Батенберг “.

 Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 дати

Още информация за турнето, извънредни фрагменти и любопитни вести може да откриете на Фейсбук страниците на и както и в Instagram профилите и.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР