Любимката от сериалите Откраднат живот“ и Дяволското гърло“ Теодора Духовникова

...
Любимката от сериалите Откраднат живот“ и Дяволското гърло“ Теодора Духовникова
Коментари Харесай

Теодора Духовникова с паник атаки заради коронавируса

Любимката от сериалите „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “ Теодора Духовникова е получила паник офанзиви, разкри самата актриса, която през уикенда получи следващото самопризнание - „ Златно перо “ за принос в културата, разбра HotArena.

Пристъпите на мощна тревога, боязън и суматоха тя получила по време на пандемията. Симптомите като дефицит на въздух, виене на свят, трептене, виене на свят и изпотяване се появявали внезапно, достигали връхната си точка за към 10 минути и плашели околните й, които не знаели за казуса.

„ В началото на ковид бях доста уплашена. Ние нищо не знаехме за това. Дойде толкоз внезапно внезапно. Телевизиите всяка минута отброяваха умряли хора по света. В един миг ми се появи казусът с паник офанзивите. Заради тях започнах да отивам на психоаналитик и към този момент сносно се оправям. На моменти те се ускоряват, само че не съм единствено аз с този проблем. Докторът беше от самото начало на телефона, до момента в който се успокоя. След това обаче се съвзех и си споделих „ Каквото, такова “, описа звездата на театъра, киното и малкия екран. Сега тя се тормози от времето, което идва, защото е чела, че съгласно една доктрина идва времето на вирусите. „ Да не пристигна Ковид-20, след това Ковид-22, тъй като тогава светът в действителност доста ще се промени, ще стане доста безплоден и несъмнено ще би трябвало да живеем в балони “, прибавя Теди.

Актрисата съумяла да открие и хубавата страна на изключителното състояние – цялото това време прекарала с мъжа си Стефан и двете им дъщери. „ Момичетата бяха добре, щастливи. В последните дни и седмици си беше напряко хубаво. Когато свършваше карантината, си казахме, че ще ни липсва това време, само че по-добре да не се връща. Изгледахме доста филми, които сме желали да покажем на огромната щерка. Тя видя доста от филмите, за които съм сигурна, че няма да пожелае сама да ги види. Затова я назоваваме кино карантина за нас “, смее се софиянката. Тя счита, че като отминат проблемите с ковид, всичко ще си бъде както досега и няма да сме доста помъдрели, въпреки да мисли, че „ това закъснение си идва нещо да ни каже “, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР