Любимият й, който според твърдения на бившата лекоатлетка не иска

...
Любимият й, който според твърдения на бившата лекоатлетка не иска
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Купонът На Десислава Потъна В Кръв! Гледката Е Страшна, Вадят Окървавен Известния Певец

Любимият й, който съгласно изказвания на някогашната лекоатлетка не желае да бъде намесван в обществените й изяви, този път се трансформирал в център на купона, само че в неособено добра светлина.

Гости на детското празненство още описват с адско отвращение грозното държание на " анонимния обичан " на Джина. Най-напред той се напил като кирка, а по-късно почнал да се заяжда наред с присъстващите, написа " Хотнюз ". На прицел на пияния мъж се оказал и фолк артиста Джордан, който бил в компанията на Емануела. Господинът почнал да наскърбява изпълнителя, като измежду нападките наблягал на избрания като " Пед**аст замърсен ".

Джордан предпочел да не влиза в непотребни разправии, само че в един миг чашата преляла и той предпочел да си тръгне от празненството, последвала го и Емануела. Преди да прекрачат изхода на заведението обаче били настигнати от кавгаджията, който напряко се прицелил с кристална чаша в ръка право в лицето на Джордан.

" Чухме по какъв начин нещо издрънча мощно и в този миг видяхме окървавеното лице на Джордан. След това мъжът на Джина побягна, а тя вместо да ревизира дали всичко е наред с сътрудника й, напусна заведението и хвана първото такси, което минаваше. Свидетел на сцената стана и тяхното момиченце, което очевидно беше изплашено доста от случилото се ", описват очевидци.

През цялата вечер възлюбеният на Стоева се изявявал като цялостен тъпанар и нарушавал комфорта на всички посетители. Младото гадже на певицата направил грозно усещане и с опитите си да открадне от бутилките алкохол поръчани за купона.

В медийното пространство Джина Стоева твърдо отхвърля да назове името на таткото на първородната й щерка. От казаното от нея по изявленията се знае, че той се занимава с бизнес с внасяне на коли от чужбина.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР