Любимият на малки и големи Фестивал на Цацата се завръща

...
Любимият на малки и големи Фестивал на Цацата се завръща
Коментари Харесай

Boney M Xperience идват за Фестивала на Цацата в Кранево

Любимият на дребни и огромни Фестивал на Цацата се завръща с атрактивна стратегия и богата кулинарна селекция, научи Moreto.net.

Лятото ще пристигна уместно с доста музика, танци, игри, кулинарни демонстрации, занимателни надпревари, доста бира и прясна цаца, дават обещание уредниците на кулинарния фест. Датите са 14, 15 и 16 юни 2024, а мястото е Кранево.

Голямата изненада на тазгодишното издание са Boney M Experience - групата, която години наред пази музикалното завещание на именитата групировка и дава обещание да взриви сцената с обичаните шлагери на няколко генерации.

Boney M е най-известната диско група, основана през 70 – те години на предишния век. Много бързо се трансформира в емблема на стила, създавайки едни от най - разпознаваемите музикални шлагери, които и до през днешния ден завладяват диско сцените. Най-известните части, които карат млади и остарели да танцуват и да се радват на огромна известност са Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Belfast, Kalimba de Luna, Brown Girl in The Ring и други

През 1986 г Boney M се разпадат, само че един от създателите и артист на групата, Bobby Farrell продължава да концертира с нов състав. Няколко години след неговата гибел през 2010 г, останалите участници във групировката възвръщат активността си под името Boney M Experience. Изпълненията им онлайн не оставят никой пред сцената апатичен - тон, светлина, вокали и обичайното за Boney M театрално наличие придават на шоуто неповторим привкус, който увлича публиката в ритъма на диското.

" Българите несъмнено знаят по какъв начин да се забавляват и за нас е изненадващо какъв брой доста хора помнят всички текстове на песните на Boney M. Радваме се, че ще се върнем в България! “ - споделиха участниците в Boney M Experience неотдавна, а през юни и Кранево ще потвърди, че българската аудитория знае по какъв начин да се забавлява на безконечните музикални шлагери.
В първата вечер на фестивала, сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите. Преди тях ще забележим още поп и рок реализатори с обичани на публиката шлагери. Във втория ден с изключение на Boney M Experience, на сцената ще се качи и БГ Дуетът. Третия ден ще бъде отдаден на фолклорните обичаи. Освен доста локални и самодейни актьори и реализатори ще забележим и чуем надарените Ива и Велислава Костадинови, а фестивалната стратегия ще бъде закрита в неделя вечер от Оркестър „ Виво Монтана “.

Най-малките гости на Фестивала на Цацата също ще получат своите занимания, а напълно скоро очаквайте още детайлности за програмата и участниците.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР