Любимият български актьор Христо Шопов става част от хитовия български

...
Любимият български актьор Христо Шопов става част от хитовия български
Коментари Харесай

Христо Шопов с главна роля в новия сезон на Братя - slava.bg

Любимият български артист Христо Шопов става част от хитовия български сериал „ Братя “. Криминалната драма се трансформира в една от най-гледаните тв поредици през миналата пролет, а историята намира своето продължение в нов, трети сезон. Легендата на българското кино има основна роля в заплетения и вълнуващ сюжет, а обликът му ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им вечно. Към Христо Шопов се причисляват и други надарени артисти, които вършат още по-интересен мощния каст на филмовата продукция.
Миналия сезон героите се изправиха пред доста съществени трудности, с цел да завоюват борбата със самите себе си в опит да се трансформират и да получат втори късмет в живота. Някои от тях търсеха амнистия и възмездие, а други жадуваха за отмъщение и заплатиха цената му. Но в най-голямата тайнственост се трансформира изгубването на следователя Борис Донков (Калин Врачански), което поведе следствието в неподозирани и съдбовни направления. Каква е ориста на Борис, откакто Лора (Йоанна Темелкова) го откри в безсъзнание, ще стане ясно в новите епизоди на „ Братя “.
Финалът на втория сезон се трансформира в повратен и за живота на другия брат – Денис (Владимир Михайлов). Завръщането на могъщия предприемач Топал към незаконния живот стана дефинитивно, когато изцапа ръцете си с брутално ликвидиране. В идващите епизоди Денис ще се сблъска с още по-голяма и непредвидена опасност, за която въобще не би могъл да подозира.
Третият сезон на „ Братя “ ще зарадва феновете на престъпния род с още повече напрежение, заплетени следствия на невъзмутими закононарушения, рискови каскади и смразяващи обрати. Няма да липсват и трагичните прочувствени моменти, белязали комплицираните и дълбоки човешки връзки. Основната тематика на сезона е обвързвана със саможертвата и някои от героите ще влязат в жестока борба с егото си, с цел да осъзнаят какъв брой са подготвени да платят за щастието на своите близки. Какви огромни изненади чакат героите, феновете ще схванат тази есен в продължението на „ Братя “ по NOVA.
Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на престъпната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е особено основан от композитора Марио Балтаджиев.
Не пропускайте третия сезон на „ Братя “ тази есен в ефира на NOVA!
Последвайте Instagram профила и Фейсбук страницата на „ Братя “....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР