Любимият актьор Тончо Токмакчиев трепери като над малко дете за

...
Любимият актьор Тончо Токмакчиев трепери като над малко дете за
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев тръпне по лъскав джип. Актьорът се наслади на изненадващо внимание от страна на нежния пол

Любимият артист Тончо Токмакчиев трепери като над малко дете за новия си бляскав джип, видя „ България през днешния ден “. Актьорът спря да зареди звяра догоре на бензиностанции по автомагистрала „ Тракия “. Фен не пропусна да се закачи с артиста сред щандовете, като двамата разиграха остарелия номер с ти наляво, аз надясно. След като заплати с акуратност до стотинка, Точно огледа педантично джантата на автомобила, скочи зад кормилото и настъпи педала с усмивка на разположение. Лек път!
В същото време Тончо Токмакчиев се наслаждения на вниманието на нежния пол.
 Тончо Токмакчиев тръпне по бляскав джип. Актьорът се наслаждения на изненадващо внимание от страна на нежния пол

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) посети постановката „ Мъже под чехъл “, която се състоя в Дом на културата „ Борис Христов “ в Пловдив, а един от основните герои се появи на сцената с екип на жълто-сините.
Преди постановката артистът Кирил Ефремов помоли блокировачката на маричанки Виктория Григорова да му услужи с екипа и той да излезе с него на сцената в едно от дейностите.
В комедията участваха още Тончо Токмакчиев и Албена Колева. Актьорите пожелаха триумф на Марица през новия сезон, а Ефремов даде обещание, че ще пристигна да поддържа тима.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР