Любимите приятели на Иван Ласкин от ловната дружинка "Меляне" присъстваха

...
Любимите приятели на Иван Ласкин от ловната дружинка "Меляне" присъстваха
Коментари Харесай

Ловната дружинка на Ласкин с молитва за здравето му

Любимите другари на Иван Ласкин от ловната дружинка "Меляне " участваха на молитва за здраве, която поръчаха за артиста.

Приятелите на гения са оптимисти за положението му и го приканват да е мощен, с цел да пребори предизвикването. "Дръж се, Ванка, ловните завършения те чакат. Има още доста неща да преживееш ", показа приятелят на Ласкин - Робърт Атанасов. Останалите от колектива - Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също приканиха артиста за кураж.

"Трябва да е по този начин, всичко от него зависи. Да не се предава ", показа с вяра и майката на починалия артист Андрей Баташов. Колегата на Иван страдаше от същото заболяване - чернодробна непълнота. Андрей даже бе в същото поделение на ВМА и го лекуваха същите доктори.

"Иван Ласкин доста пъти съумя да се изплъзне от най-лошото, нека и този път ориста е с него ", надява се и шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин, който е непосредствен до артиста и даже взе участие с сътрудници в кръводаряването за Ласкин.

"За него се грижат съществени хора, в положителни ръце е. Мисля го, на сърцето ми е непрекъснато ", показа и шефът на артистите Христо Мутафчиев.

Актьорът не за първи път плаши и сътрудници, и близки със здравословните си проблеми. През 2016 година бе признат в незабавното поделение в Плевен, защото не бил ял през целия ден, а пил два пръста с сътрудниците оттова. Тогава казусът се оказал ниското кръвно, а направените проучвания посочили, че е здрав и няма проблем да продължи да играе. Миналата есен, до момента в който участваше в риалитито "Фермата ", също се наложи да влезе в болница. Причината тогава отново бе кръвно, само че този път високо.

В средата на декември Ласкин бе закаран в "Пирогов " с безчовечен болки, а по-късно трансфериран във ВМА две седмици откакто бе изписан от Втора градска болница, където бе настанен в отделението по гастроентерология, предават от България през днешния ден.

Най - настоящите фешън трендове за дамите на едно място!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР