Любимите на всички котка и мишка подновяват лудориите си в

...
Любимите на всички котка и мишка подновяват лудориите си в
Коментари Харесай

Любимите герои Том и Джери ще правят бели в нов филм

Любимите на всички котка и мишка възобновяват лудориите си в Ню Йорк, написа " Variety ". Компанията " Warner Bros. Pictures " показа скоро филмов откъс на идния нов филм „ Том и Джери ", чиято премиера е планувана през 2021 година

Докато титулярните персонажи са анимирани в сходен жанр като в истинския анимационен сериал, новият филм се разминава с традициите, включвайки живи артисти и действителни декори. Главен воин е Морец - уредник на събития, нает от хотел за образуване на женитба, само че също по този начин от него се чака да отстрани досадната мишка Джери, трансформирала хотела в своя резиденция.

Сценарият е на Кевин Костело и е основан на класическите герои на Джоузеф Барбара и Уилям Хана. „ Том и Джери " съживява десетилетното съревнование откакто котарака Том е притеглен да помогне за премахването на Джери от пространствата преди датата на сватбата. Следват епизоди на несполучливите опити на котката да хване изобретателния мишок.

Двамата врагове скоро би трябвало да се научат да си сътрудничат с персонажа на Морец, защото осъзнават, че някой от личния състав на хотела работи интензивно против тримата. И след 80 години на съревнование двамата вършат нова стъпка в партньорството сред котките и мишките.

Филмът е последният от дългата поредност филми за Том и Джери, като първите епизоди датират от 1940 година

В него вземат участие Майкъл Пеня, Роб Дилейни, Колин Йост и Кен Йънг. Режисиьор е Тим Стори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР