Любимецът на зрителите на Игри на волята - Мартин Николов

...
Любимецът на зрителите на Игри на волята - Мартин Николов
Коментари Харесай

Мартин Елвиса пред Мон Дьо: Най-отвратителните неща в живота си, съм ги видял от Емануела!

Любимецът на феновете на " Игри на волята " - Мартин Николов - Елвиса, гостува през днешния ден в Нова ТВ и си " изпя " всичко пред Мон Дьо. Да, последният знае по какъв начин да ти " извади душичката с памуче " и самичък да си кажеш и майчиното мляко.

Нещо сходно се получи и с Елвиса, за който, несъмнено, съществена тематика на интерес към момента е връзката му с Емануела. Сега той още веднъж удостовери, че тази връзка е в предишното, завършила е и няма шансове да се възроди още веднъж. Най-малкото, тъй като от Емануела той е видял най-отвратителните неща в живота си.

" Смело мога да кажа, че е по този начин. Най-гадните и гнусни неща за мен се споделиха тъкмо от Емануела. Че съм бил с параноидна шизофрения, че съм п*дофил, че съм комарджия и пияч, че съм... абе, доста неща. Но не й се дразня действително, тъй като чудесно знам повода да го прави. Тя е засегната и това е защитната й реакция от края на връзките ни ", призна Мартин, който на процедура съобщи, че той я е зарязал.

По-късно Николов показа, че с Ема доста са се обичали, само че са били непрекъснато като два свити юмрука, ориентирани един против различен и никой от тях не е поискал да разтвори своя пестник за другия.

" Някога се обичахме бясно. От колелото на ориста ми се падна тя, която прекатурна живота ми. Но това беше в предишното. Днес желая да срещна нова жена, с която да прекарам живота си ", сподели Елвиса.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР