Любимецът на Лепа Брена – известният турбофолк певец Педжа Йованович

...
Любимецът на Лепа Брена – известният турбофолк певец Педжа Йованович
Коментари Харесай

Този мъж притесни Лепа Брена, а тя разчиташе на него

Любимецът на Лепа Брена – известният турбофолк артист Педжа Йованович претърпя срамен случай.

След дълго неявяване от светлините на прожекторите, се наложило на Педжа да направи въпреки всичко първия си концерт. Миналата година съумял да продаде няколко концерта, а за тази есен готви даже 5 изяви пред аудитория.

Той бе една от специфичните изненади, които Лепа Брена спретна за рождения ден на брачна половинка си Боба Живойнович и сътвори прелестна Атмосфера с песните си.

За концерта обаче пред повече хора удря на камък.

Сценичната тресчица била толкоз мощна при първото излизане пред аудитория след година неявяване, че той се паникьосал и изгубил гласа си.

Страхът от излагацията го запратил непосредствено в клозетите на зала МТС, където било събитието. Певецът се заключите там за смут на уредниците на концерта, които не знаели къде се е дянал изпълнителят броени минути преди началото.

" Спомням си, че 5 минути преди да изляза на сцената се затворих в тоалетната. Трябваше да се стегна и направих няколко извършения.. Нищо не се чу. Повечето хора биха се паникьосали, паникьосах се и аз, тъй като това бе първият ми независим концерт. Но си споделих: " Педжа, излез да пееш, каквото толкоз! “, споделя той пред сръбски публицисти.

Първите две песни били на ръба да се провалят, само че по-късно Педжа се освестил и довършил концерта, както си му е редът, излиза наяве от описа му в предаването " Pusti brigu ", споделя " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР