Любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън отново е на

...
Любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън отново е на
Коментари Харесай

Майкъл Медсън снима италиански филм у нас

Любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън още веднъж е на българска земя. Холивудският ас дойде у нас за фотосите на нова италианска продукция, към която всички детайлности се пазят в строга загадка.

От няколко дни звездата от „ Глутница кучета “ се подвизава в централен столичен хотел и отскача до студиата на „ Ню Бояна “, където се върти камерата. Медсън съумя тематичино да похапне и италианска храна в България. Лео Бианки го нагости с пица. "Това е най-хубавата пица, която съм ял в миналото ", споделил Майкъл на някогашния член на журито на Masterchef. С това се похвали самият Лео пред "Монитор ".

Докато съблюдава отговорностите си към продукцията от Ботуша, Медсън съумя да отхвърли и още един ангажимент в София. Заедно с Магърдич Халваджиян и екипа му, той снима промо за кино лентата „ Welcome to Acapulco “, чиято премиера е на 12 март. С лентата родната компания Open Frames, част от Global Group на братята Халваджиян и Асен Чанков, нападна международния пазар. Партньор в реализацията е американската Golden Ceiba.

Снимките на екшъна се състояха през 2016-та в Мексико, а в прослойка се разписаха още звездите Уилям Болдуин и Пол Сорвино

„ Майкъл Медсен е безспорен пънкар, той нямаше никакви искания в изискванията за комфорт на сет. Синът ми пристигна за 10 дни, надушиха се, той хареса очилата му и на финала Бебо му ги подари”, описа тогава пред „ Монитор “ Халваджиян.

Сюжетът на „ Welcome to Acapulco “ се върти към безопасен програмист, който хваща самолета на път към ревю за видео игри в Ню Мексико. Животът му се прекатурва, когато осъмва в Мексико с мистериозна пратка в багажа и последователно осъзнава, че от жених се е трансформирал в цел за Централно разузнавателно управление на САЩ. А началник на Агенцията е точно Майкъл Медсън. Режисьор е Гийермо Айвън, а сюжетът е дело на Gари Чарлз.

2016-та година за Майкъл Медсън беше белязана от българско кино, откакто той се снима и в режисьорския дебют на Асен Блатечки „ Бензин “, където играе татко на самия Блатечки. Продукцията се снима у нас, а звездата съумя да направи сцените си за рекордно малко време - единствено за ден.

Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР