Любимецът на жените по света Брад Пит отпразнува тези дни

...
Любимецът на жените по света Брад Пит отпразнува тези дни
Коментари Харесай

Брад Пит отпразнува рождения си ден с 30 години по-младата си приятелка

Любимецът на дамите по света Брад Пит отпразнува тези дни 59-ия си рожден ден в Холивуд, съпроводен от новата си обич Инес де Рамон.

Пит и 29-годишната дизайнерка на бижута , която се разведе с артиста Пол Уесли през април тази година, бяха видени да честват рождения му ден в холивудски ресторант, а усмивките на лицата им създаваха усещането, че си прекарват ужасно дружно.

Преди няколко дни те бяха видени на празненство в Лос Анджелис да си разменят обществено нежности, до момента в който се прегръщаха и повърхностно се мотаеха из тълпата.

Слухове за връзката им се появиха за първи път предишния месец, когато бяха видени да се държат за ръце на концерт на Боно в Лос Анджелис. Тогава те бяха в компанията на Синди Крауфорд, Ранде Гербер и Шон Пен.

„ Брад в действителност харесва Инес. Запозна ги общ другар, а тя е доста блага. Тя е сладка, занимателна, цялостна с сила. Има страховит темперамент. Брад обича да прекарва времето си с нея “, сподели непосредствен до артиста източник пред списание " People ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР