Любимецът на хиляди българи, блестящият изпълнител на „Не остарявай, любов“

...
Любимецът на хиляди българи, блестящият изпълнител на „Не остарявай, любов“
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Още за сложната операция на Мишо Белчев, Борисов предлага помощта си

Любимецът на хиляди българи, блестящият реализатор на „ Не остарявай, обич “ и още доста хитови песни Михаил Белчев, няма да пее тази вечер на 19 август на проведения и продуцирания от него концерт в Летния спектакъл на Бургас „ Старите другари “.

Веднага плъзнаха клюки, коментиращи по погрешен метод аргументите. За да научим истината от извора, се свързахме със брачната половинка на барда - актрисата и певица Кристина Белчева.


- Г-жа Белчева, за какво Мишо няма да пее тази вечер (19 август 2019 г.) в Летния спектакъл в Бургас. Заговори се за съществени здравословни проблеми. Отговаря ли това на истината?

- На 13 август вечерта се събрахме в стеснен другарски кръг в двора на „ Журналистите “ в „ Св. св. Константин и Елена “, с цел да отпразнуваме рождения ден на Мишо. По някое време той получи остри коремни болки. Веднага помислихме, че е от храна.

Предният ден бяхме обядвали морски блага, само че все пак взехме решение да потърсим лекарско мнение. Истината е, че Мишо през живота си не е имал проблеми със стомаха. Отидохме в болница „ Света Анна “ във Варна, където направиха цялостни проучвания, в това число и скенер. Лекарите изключиха всевъзможни неприятни разновидности и започнаха да разискват дали в действителност не е хранителен проблем.

На show.blitz.bg може да прочетете целия роман на Кристина Белчева за незабавната интервенция на Мишо и намесата на Бойко Борисов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР