Любимецът на българските фенове не крие вълнението си, че ще ...

Любимецът на българските фенове не крие вълнението си, че ще

Григор Димитров вече е на родна земя, готви се за Sofia Open 2022

Любимецът на българските почитатели не крие вълнението си, че ще играе пред българска аудитория. „ Винаги когато се прибирам, чувствам напълно друга енергия. Тази енергия постоянно ми е пособия, във всеки един миг “, сподели Димитров в изявление за формалния уебсайт на Sofia Open в навечерието на шампионата.

 

Най-добрият български тенисист в историята е шампион в София през 2017 година.

 

„ 2017-а като цяло беше доста забавна за мен. Идвайки да играя в България, имах доста положителни триумфи преди този момент, играх много положителни мачове. Чувствах се на равнище, което ме караше да мисля и имам вяра, че мога да направя доста повече през самата година. И просто желаех да употребявам инерцията от шампионата в София. Особено след финала, след купата бях толкоз въодушевен, само че и също толкоз изтощен. Но пък това ми оказа помощ по време на сезона в обособени моменти и шампионати. Просто ми даде мощ “, показа Димитров.

 

Целта, която тенисистът слага пред себе си е купа от конкуренцията.

 

„ По-важното обаче е това, че ще играя пред родна аудитория. Разбира се, резултатът е значим, само че цялото това напрежение, което ще изпитвам, тъй като е неизбежно, то идва от мен. Но знам, че с поддръжката и с хубавите мемоари, които имам от Sofia Open, сигурно ще се усещам по-добре. Но също по този начин се надявам - за какво не да го направя още един път... Да, вълнувам се “, сподели още Григор Димитров.

Източник: frognews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg