Любимецът на България Джино Бианкалана , който спечели за втори

...
Любимецът на България Джино Бианкалана , който спечели за втори
Коментари Харесай

Най-съкровената мечта на Джино-Само трима човека са го поздравили за победата


Любимецът на България Джино Бианкалана, който завоюва за повторно формата „ ВИП Брадър “, показа, че най-съкровеното му предпочитание е да оздравее и да проходи обикновено. „ Сега още веднъж стартирам да натискам с рехабилитациите. След тези кошмарни 2 години, които изживях, единственото, което желая, е да съм жив и здрав “, показа пред „ Телеграф “ Бианкалана.

Иска да сътвори и лично семейство: „ Да, извънредно доста желая семейство и дете, само че когато му пристигна времето. Знам, че колкото повече искаш едно нещо, толкоз то бяга от теб, по тази причина съм оставил всичко в ръцете на Господ “, с религия откровеничи спечелилият. Джино за момента ще остане в България, почнал е бизнес тук и имал други оферти за формати.

Чака цялото му семейство да кацне на родна земя за празниците. Бианкалана е безапелационен, че връщането му у нас няма да е вечно, нито пък желае да стане част от ВИП обществото ни.

За тъжната си физиономия, която зачуди всички в Къщата, Джино отсече: „ Аз и вътре го споделих, в случай че те изживеят това, което аз съм изживял, три пъти към този момент да са се самоубили “. За сполучливия край са го поздравили само  Люси Иларионов, Гъмов и Цуни. Победителят се зарича да поддържа благотворителни иницативи, а лъжливите вип другарства счита да остави зад тила си и няма да се поддава на операциите на другите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР