Любимата водеща на децата на соца – Лилия Вучкова, изобщо

...
Любимата водеща на децата на соца – Лилия Вучкова, изобщо
Коментари Харесай

Лили Вучкова стана двойна

Любимата водеща на децата на соца – Лилия Вучкова, въобще не се е трансформирала. Това се видя в ефира на Българска национална телевизия предходната неделя, когато тв звездата на 80-те бе поканена в предаването на Драго Драганов „ С Българска национална телевизия вечно ”.

Тя гостува там дружно с наследницата си на дребния екран – Кака Лара, и сътрудниците си Богдан Томов и Ники Априлов.

Вярно е, че камерата нормално „ поставя ” по няколко кг върху фигурата на всеки и по тази причина тв водещите нормално се пробват да бъдат допустимо най-слаби, с цел да компенсират тази зрителна машинация.

На екрана този път Лилия Вучкова изглеждаше много по-едра и килограмите й най-вероятно са най-малко двойни на тези, с които я помнят тогавашните й почитатели. Вероятно част от заслугите за това има отслабващият с годините метаболизъм, написа Уикенд.

Бившата фаворитка на децата крие своята възраст. Миналия вторник тя имаше рожден ден, само че никой от познатите й не посмя да заяви обществено на какъв брой става. Всички знаят, че не е първа младост, тъй като е взимат за водеща в малкия екран още преди 39 години в тогавашното предаване „ Седем дни за вас, деца ”. След това минава в „ Милион и едно стремежи ”. Твърди се, че са я качили на екран едвам 16-годишна. Ако това е истина, в този момент Лилия Вучкова би трябвало да е на 55 години.

Както обаче стана ясно от гостуването й при Драго Драганов, макар наедрялата си фигура обичаната водеща на тогавашните деца е все по този начин лъчезарна и усмихната, както са я запечатали записите в Българска национална телевизия. Вероятно това частично се дължи на обстоятелството, че тя към този момент се радва на цели три внучета. По-малката й щерка – репортерката от Би Ти Ви Елица Кънчева, в края на юни роди дъщеричка, откакто година и 8 месеца по-рано даде живот и на момченце. Лили има внук и от огромната си щерка, която живее в чужбина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР