Любимата ни сестра Жекова от Откраднат живот“ напоследък има много

...
Любимата ни сестра Жекова от Откраднат живот“ напоследък има много
Коментари Харесай

Марта Вачкова се поглези с приказна ваканция в Дубай – посрещнаха я с червен килим (Снимки)

Любимата ни сестра Жекова от „ Откраднат живот “ в последно време има доста мотиви да е щастлива. Актрисата Марта Вачкова се е отдала на пътешествия и нови страсти в паузите от фотосите на хитовия сериал по Нова Тв.

Само за няколко месеца тя съумя да види Севиля и Кордоба, Петра, Париж, Миконос и Истанбул, а в този момент се любува на хубостите на Дубай.

От няколко дни Марта споделя с почитателите си в обществените мрежи своите преживяван емирствата.
 Марта в Дубай
Марта в Дубай

Вачкова се изкачи до 125-я етаж на небостъргача „ Бурж Халифа “, видя пеещите фонтани, разноски се из мол „ Дубай “, вкуси от екзотичния плод рамбутан, прегледа джамията „ Шейх Зай “, а на обичайна вечеря в дубайската пустиня я посрещаха като същински звезда – с червен килим.
 Червен килим в пустинята
Червен килим в пустинята

За есенната си приказка в Близкия Изток сестра Жекова е получила няколко дни отмора от „ Откраднат живот “. Снимките на осмия сезон, който тече сега по Нова телевизия, към момента не са завършили. Въпреки това обаче продуцентът Евтим Милошев очевидно е решил да ѝ даде няколко свободни дни, с цел да сбъдне една от фантазиите си.
 Марта Вачкова плюшено зайче
Марта Вачкова плюшено зайче

На един от фрагментите Вачкова е седнала на огромен диван, на който театралничи с плюшени зайчета. На различен демонстрира сърцевината на плода проличава, която доста прилича формата на сърце.
 плод проличава
плод проличава

Не липсват и фрагменти от красиви плажове и басейни, под които почитателите ѝ пишат какъв брой ѝ завиждат. Една от фотосите пък демонстрира огромен червен килим на входа на спа комплекс, а под фотоса обожател на Вачкова е написал: “Този килим ще да е за тържественото посрещане на сестра Жекова! ”.
 Дубай от аероплан
Дубай от аероплан

Марта Вачкова движи с защита: Жекова не може с един телохранител, нужни са й двамаКолоритната Мартина Вачкова потегли с защита, видя HotArena.
Не какъв да е, а именитите й сътрудници Димо А…Oct 7 2019vijti.com

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР