Любимата българска звезда Поли Генова зарадва феновете си с нова

...
Любимата българска звезда Поли Генова зарадва феновете си с нова
Коментари Харесай

Любима българска звезда с нов сингъл в стил MTV `90

Любимата българска звезда Поли Генова зарадва почитателите си с нова ария –  " Недей да правиш по този начин "! Докато обикаля Европа, пеейки пред многохилядна аудитория в Барселона, Варшава и Мадрид, тя сътвори парче, въодушевено от носталгията по златните години на MTV.

Песента е на български език, със звучене, което допира сърцето на всеки почитател на класическите MTV шлагери. Нейни създатели са Щерион Пилидов и Елена Сиракова, а видеото към сингъла е режисирано от Вито Бонев. Абстрактните му и изобретателни похвати пресъздават съвършено духа на 90-те години. Целият клип е сниман на видео касети, постигайки този необикновено достоверен и носталгичен резултат. Самата Поли сменя няколко разнообразни и непоказвани от нея до момента визии.

Песента ще бъде част от новия албум на надарената певица, с който се чака да зарадва почитателите в края на годината.

За вълнението към основаването на песента Поли споделя:  " Този пресен и друг план, инспириран от музиката на края на 80-те и 90-те години, ни потапя в силата, която ни кара да танцуваме в ритъма на диското! Благодаря на целия екип, с който работихме с голямо предпочитание, вложихме цялото си ентусиазъм и създадохме една дребна, музикална машина на времето. Песента и видеото се допълват съвършено и са подарък за всички, които от дълго време чакат ария на български език от мен ".

В момента Поли е в Англия, където преди дни бе посетител в публиката на първия полуфинал на " Евровизия " в Ливърпул, а малко след шоуто пя за почитателите в локален клуб.

Новият сингъл и видеото към него може да чуете по-долу

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР