Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките,

...
Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките,
Коментари Харесай

Един от най-популярните треньори в България с важни съвети за топ форма: Било се отслабвало с кардио - да, ама не!

Лятото постоянно е добър миг да се върнем към тренировките, да свалим по някое ненужно кило преди морето, да се стегнем малко, пък дано дамите харесват яхти. Това сподели пред " Фокус " един от най-популярните треньори сега в България Ричард Величков.

" Само в България най-дебелият на масата е и най-богатият. В чужбина, когато човек е сполучлив в бизнеса си, той отделя внимание и на визията си! Ще споделя, че в случай че човек желае да усъвършенства формата си, в този момент е точният миг да стартира. За два месеца могат да се реализиран огромни резултати, в случай че тренировките са съчетани и с положително хранене. Важно е да знаем, че силовите тренировки изгарят повече калории и мазнини от кардиото - доста клиенти са ми споменавали, че чули от някъде, че се отслабвало с кардио - да, но не! ", сподели изрично той.

Ако желаете да изгорите най-вече калории - тренирайте крайници, поучава треньорът.

" Тренировката ви би трябвало да включва клек с лост, напади, лег преса, бедрено прегъване и разгръщане. Имам клиенти с по над 50 кг свалени, без кардио. Най-добре е да се тренира 4 до 5 пъти седмично, с треньор или по стратегия. Важно е да имате добра техника и цялостни повторения (доста хора вършат половинки, мислейки си, че има резултат от това). Аз персонално упражнявам по следния метод: Понеделник - гърди; вторник - крака/тежко; сряда - ръце; четвъртък - гръб; петък - крака/повече повторения или цяло тяло. Понеже ставам в 5 часа и пристигам рано в залата си разрешавам да върша двуразови тренировки - всяка заран върша по 100 кофички и 100 набирания, само че това не го предлагам за другите, тъй като малко хора възвръщат и са готови за подобен тип тренировки ", сподели още Ричард Величков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР