Лятото в Благоевград преминава под знака на танците. Тази събота

...
Лятото в Благоевград преминава под знака на танците. Тази събота
Коментари Харесай

Голямото лятно танцуване в Благоевград продължава! Тази събота ви каним на салса и горещо латино парти

Лятото в Благоевград минава под знака на танците. Тази събота подплощадното пространство под АУБ и държавна такса „ Никола Вапцаров “ ще се трансформира в най-горещото място в регионалния център с вдъхновяваща салса фиеста.

Танцово учебно заведение „ Art&Dance “ кани дребни и огромни да усетят магията на латиното с професионалните танцьори Надя Тончева и Илия Чолаков. Двамата идват в Благоевград, с цел да разкрият тайната на най-завладяващите ритми.

Голямото танцуване ще стартира в залата на „ Art&Dance “ в 18.00 часа с урок за децата.

В 19.00 часа дансингът ще бъде непокътнат за всички останали фенове на салсата.

За присъединяване в уроците е належащо авансово записване. За повече информация – страницата на Танцово учебно заведение „ Art&Dance “ във фейсбук.

По-късно програмата ще продължи навън при фонтаните, с цел да трансформира подплощадното пространство в същинско латино празненство.

За да се включите във фиестата не са нужни специфични танцови умения, а единствено предпочитание за танцуване и положително въодушевление.

Надя Тончева и Илия Чолаков са професионални салса танцьори и хореографи, взели участие в влиятелни интернационалните надпревари и фестивали.

Надя е дългогодишна театрална партньорка на известния кубински танцьор Раул Торес, а Илия е народен и балкански първенец по салса в категория Соло за 2017 година.

Двамата имат участия в целия свят. Тази събота те идват в Благоевград по покана на Танцово учебно заведение „ Art&Dance “, с цел да трансфорат съботната юлска вечер в незабравимо преживяване.

На фотосите: Надя Тончева, Илия Чолаков

Харесване

Коментар

Споделяне

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР