Лятото на 2003-а година в Националната баскетболна асоциация е изключително

...
Лятото на 2003-а година в Националната баскетболна асоциация е изключително
Коментари Харесай

Кармело Антъни за бивш №2 в Драфта: Кой?

Лятото на 2003-а година в Националната баскетболна асоциация е извънредно значимо за бъдещето на лигата. В тимовете от най-силното състезание в света влизат млади фрагменти и бъдещи величия като ЛеБрон Джеймс , Кармело Антъни , Крис Бош и Дуейн Уейд. Джеймс влиза в Драфт 2003 непосредствено от гимназията, като без особени съмнения е определен под номер 1 от Кливланд Кавалиърс.

Дотук добре, обаче. Вторият избор принадлежи на Детройт Пистънс. Клуб, който преди малко е изнемощял на финалите на Източната конференция, само че разполага с превъзходен късмет да добави в тима си последното късче от пъзела, с цел да господства в НБА. Все отново в тогавашния тим на Пистънс личат имената Чонси Билъпс , Рип Хамилтън , братята Бен и Рашийд Уолъс и Тайшон Принс - необикновен лист от играчи. Та, Пистънс избират младия 213-сантиметров властник Дарко Миличич, който се състезава професионално в сръбския отбор Хемофарм до този миг (б.р - в този момент БК Вършац).

Следователно Детройт печели трофея през идващия сезон, разчитайки на своето ядро от чудесни баскетболисти. А какво прави Миличич? Изиграва 34 мача през новобранския си сезон, в който записва приблизително по 1.4 точки и 1.3 битки за 4.7 минути на мач. В плейофите влиза в 8 мача, само че присъединяване му в тях е по-скоро за статистиката.

Все отново Миличич прави не чак толкоз неприятна кариера в НБА, тъй като изиграва 468 мача измежду най-хубавите. В един от последните си сезони вкарва приблизително по 8.8 точки и взима по 5.2 битки за Минесота.

Да се върнем в днешно време. Миличич мина през кариера като кикбоксьор, а сега е елементарен фермер в родината си Сърбия. А в НБА не са не запомнили или май са не запомнили за него.

По време на видео онлайн в обществената мрежа " Инстаграм " Дуейн Уейд подметна на Кармело Антъни за името Дарко Миличич. Мело в началото не разбра за кого приказва Ди Уейд и просто отговори на въпроса му с въпрос - " Кой? ".

Толкова за кариерата на Дарко Миличич в НБА. Все отново 34-годишният Дарко продължава да се състезава, въпреки и на аматьорско равнище, в тима " I Came To Play " в сръбската четвърта районна дивизия. А и щом великолепие като Дуейн Уейд знае кой си, то значи си постигнал нещо в Лигата на извънземните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР