Лятото може и да свърши, но все пак остават още

...
Лятото може и да свърши, но все пак остават още
Коментари Харесай

Иван Шишиев и Етюд-и-те на София представят БЕЛЕЗИ

Лятото може и да свърши, само че въпреки всичко остават още два сезона и с настъпването на есента, с изключение на самата тя, на вратите ни чука и новата фото галерия на Иван Шишиев и Етюд-и-те на София - " БЕЛЕЗИ ". А ти ще можеш да ѝ се насладиш от 4-ти до 14-ти октомври в " Хралупата " на ул. " Стефан Караджа " №22.
Защо изложбата носи това име? Защото, феноменалността на белезите се крие в отпечатъка, който оставят в живота ни. Вътрешни и външни, изкуствени и същински - те ни образуват и преформатират като човеци и същества, изпълнени с носталгия, болежка, наслада и задоволство. А от време на време и даже ни дамгосват в самотата и възприятието за изтощение.




Иван Шишиев и Етюд-и-те на София показват в дребното пространство на Хралупата една персонална и малко завладяваща тематика, скрита в лицата и телата на хората и забелязана през призмата на монохромната снимка. А пък ние от Actualno.com ще сме повече от щастливи да можем да се насладим дружно с теб на действителните, белязани от живота фотографии. Така че, не си прави проекти за 4-тия ден от октомври, ами се увери, че ще бъдеш на точното място в точното време - 19:00, с цел да присъстваш на откриването на " БЕЛЕЗИ " и да бележиш и теб самия с доза неподправено изкуство.
ТУК можеш да следиш изкъсо най-актуалните вести към събитието, а също по този начин недей да забравяш да разгледаш и най-новите софийски етюдични фотографии ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР