Лятото идва с все по-бързи крачки към нас и все

...
Лятото идва с все по-бързи крачки към нас и все
Коментари Харесай

До Гърция без да излизаш от София. Ето как

Лятото идва с все по-бързи крачки към нас и все по-често ни кара да мечтаем за море, слънце, обичани летни дестинации и приятни преживявания.

Безспорно Гърция е измежду топ локациите, които българите избират за отмора освен поради безкрайните слънчеви плажове, само че и поради неустоимата гръцка кухня.

Тя се отличава с голямо многообразие на ястията, като значимо място в храненето на гърците заемат рибата и морските блага - скариди, калмари, октоподи, раци, миди, стриди, омари.

Ако въпреки всичко обаче Гърция ви се коства надалеч, а желаете да се придвижите там без даже да излизате от София – предлагаме ви компромисен вид.

Столицата към този момент се радва на редица класни гръцки заведения за хранене, които ще ви пренесат в достоверната гръцка атмосфера и където можете да опитате редица от обичайните специалитети, присъщи за кухнята на южната ни съседка.

В новия епизод на уеб поредицата Urban life водещият Алекс Петренко ни завежда в Гърция без даже да напуща София!

Къде вършат най-вкусните достоверни гръцки гироси, пълнени калмари; къде можете да пиете истинска гръцка "портокалада ", да се насладите на същинско дзадзики, тирокафтери и най-уникално вкусния лаврак на скара - вижте във видеото горе.

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Къде се намират най-вкусните сладоледи в София

Най-подходящите места в София за първа среща

Къде в София са най-вкусните пици

Къде може да изпиете по лимонада с кучето си в София

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР