Лятото е все по-близо и нищо чудно вече да сме

...
Лятото е все по-близо и нищо чудно вече да сме
Коментари Харесай

Какво да облечем за пътуване със самолет

Лятото е все по-близо и нищо чудно към този момент да сме дали начало на отпускарския сезон. Евтините самолетни билети ни изкушават да стегнем багажа за някоя мечтана дестинация освен през най-топлите месеци, когато и лудницата е по-голяма.

Ако ни следва пътешестване със аероплан е значимо да помислим освен какви облекла ще вземем за мястото, където отиваме, само че и какво ще облечем за самия полет . Често позволяваме елементарни неточности, които обаче могат да ни костват комфорта на борда. Ето и някои правила, които е добре да съблюдаваме, с цел да не съжаляваме, когато към този момент е късно.

Панталоните

Най-важното изискване е да не са тесни и да не ни стягат. Също по този начин, добре е да заобикаляме " скъсаните модели ", които не всеки път са толкоз комфортни, колкото добре изглеждащи.
 Снимка 424247

Дамите е по-добре да заложат на чеп или памучен панталон, който обаче има джобове (поне за персоналната карта например). Мъжете също могат да избягат от наложителните дънки, с които и ни е по-студено. Тъмните цветове са за предпочитане, тъй като е много евентуално да се окажем с някое леке на крачола, изключително в случай че има турболенция.

Горнище

Тук би трябвало да действаме на правилото на напластяването. Тениска с пай ръкав, жилетка и яке е най-хубавата композиция. Връхната дреха можем да оставим в отделението за багаж над нас. Важното е да можем елементарно да се съблечем и облечем, когато ни е належащо.

Оувърсайз модата е подобаваща за пътешестване, в случай че сме й почитатели, несъмнено. Важно е да не опитвам с къса блуза с гол кръст да вземем за пример, тъй като скоро откакто вентилацията в самолета проработи, ще съжалим за избора си.

Суитчърите с качулка също са доста подобаващи за път, в случай че не държим на 100% на по-елегантната визия.
 Снимка 424249

Материи

Естествените са за предпочитане, тъй като разрешават на кожата ни да диша. В противоположен случай, шансът да се изпотим е по-голям. Но пък памукът да вземем за пример има и своя огромен минус - мачка се елементарно.

Затова е добре да имаме няколко облекла, които са ни комфортни и не стават елементарно на хармоника, на които да залагаме, когато ни следва полет със аероплан.

Обувки

Тук условията са няколко - да са комфортни, да не ни стягат и да не са прекомерно отворени. Чорапите са наложителни, даже и да са от най-тънките.
 Самолетите, горивото за тях и каква е връзката сред тежестта на пасажерите и околната среда
Ще минаваме ли през кантара преди полет

И какъв е смисълът от това

Разбира се, не трябва да жертваме стила си в името на удобството. А авансово квалифицираните тоалети за пътешестване, на които можем да разчитаме всякога, ще ни спестят една грижа в така и така натоварените часов преди тръгване, когато би трябвало да мислим за прекомерно доста неща, написа Pinterest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР