Лятото е време за почивка, хубави емоции и горещи страсти.

...
Лятото е време за почивка, хубави емоции и горещи страсти.
Коментари Харесай

10 романтични книги, които ще направят август още по-горещ

Лятото е време за отмора, хубави страсти и горещи пристрастености. А какво по-хубаво от това да се насладиш на лятната си отмора с сантиментална книга в ръка.  Лятото и любовните романи като че ли вървят ръка за ръка, а през днешния ден ще ви прелдожа няколко издания, които са идеални за летните ни бягства от действителността.

Защото книгите са нашите дребни вълшебни светове, в които се губим на драго сърце и напълно съзнателно. 

Времето, прекарано в четене на добра книга, в никакъв случай не е изгубено, тъй като думите и историите обогатяват индивида и могат единствено да вдъхнат повече живот в от време на време сивото ни всекидневие.

Днес ще ви накарам да се потопите в света на книгите, да вдъхнете техния мирис и да се насладите на някоя нова забавна история. 

Ако се чудиш коя да е идната книга, която ще прочетеш това лято или кое четиво да си вземеш за плажа, то аз ще ти оказа помощ. Към книгите:
 10 сантиментални книги, които ще създадат август още по-горещ  10 сантиментални книги, които ще създадат август още по-горещ  10 сантиментални книги, които ще създадат август още по-горещ  10 сантиментални книги, които ще създадат август още по-горещ
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР