Лятото е вече в разгара си. С покачване на температурите

...
Лятото е вече в разгара си. С покачване на температурите
Коментари Харесай

Лятната визия на Кейт Мидълтън с флорални мотиви - slava.bg

Лятото е към този момент в разгара си. С повишаване на температурите търсим по-светли и леки облекла, с които да ни е удобно, когато излизаме на открито. Например роклите, които са желан избор за дамите. Но кои модели са най-актуални?

Наскоро Кейт Мидълтън се върна към формалните си отговорности след изолацията, като посети детски приют в град Норич. За визитата си тя бе заложила на лятна рокля с флорални претекстове. С веобразно деколте и леки буфан ръкави, тя наподобява ужасно. При това е от тънка материя, която сигурно остава прелестно чувство на кожата.

Съпругата на принц Уилям, която е патрон на East Anglia`s Children`s Hospices, е съчетала роклята на марката Faithfull the Brand, която е с дължина до глезените, с бежови еспадрилки.

Херцогинята на Кеймбридж се включи в засаждането на растения дружно с децата и сподели, че дрехата, която е избрала, е извънредно комфортна за всекидневието.

„ Винаги съм толкоз впечатлена от фамилии като вашето, изключително когато би трябвало да преживея всичко това по време на карантина. Вие проявявате такава мощ и смелост. Вие сте такова ентусиазъм за всички нас. Повече хора в страната би трябвало да се срещнат със фамилии като вас “, сподели Кейт на едно от фамилиите, с което се срещна в приюта.

Ето още няколко рокли с флорални претекстове от дрешника на Кейт Мидълтън, които ще ви вдъхновят за вашата лятна визия:

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР