Лятото е вече тук, хората започват да стягат куфарите за

...
Лятото е вече тук, хората започват да стягат куфарите за
Коментари Харесай

Ударната едноседмична диета, която ще те подготви бързо за плажа

Лятото е към този момент тук, хората стартират да стягат куфарите за отмора на морето, а ти гледаш тъжно облика си в огледалото и съжаляваш за всички сладки и тестени неща, които си изяла през последните месеци и за картата ти за фитнеса, която си стои неизползвана. 

Без суматоха! Известната диетоложката Джулиет Келоу идва на помощ с най-хубавия проект от 3 стъпки, който ще ви помогне да изглеждате по-стройни и здрави единствено за една седмица. 

Първа стъпка: Диетата

Тази лесна за съблюдаване диета бързо ще покаже резултати. Въпреки че специалистите са съгласни, че не би трябвало да губим повече от кг на седмица в дълготраен проект, обикновено е да изгубите повече от тежестта си в първите дни на диета, до момента в който тялото ви се приспособява към по-нисък банкет на калории.

Освен че виждате разликата на кантара и облеклата ви стартират да ви стават, триумфът от отслабването също би трябвало да ви накара да се почувствате положителни и по-щастливи – а необятната ви усмивка значи, че хората няма да се интересуват от това, което се случва от врата надолу!

Както казахме, диетата е лесна за следване. Вижте нейните правила в галерията:
 Правилата на ударната едноседмична диета  Правилата на ударната едноседмична диета  Правилата на ударната едноседмична диета  Правилата на ударната едноседмична диета
Стъпка 2: Упражненията

Време е да изтупате праха от маратонките си и да станете дейни.

Следването на нашия едноседмичен проект за извършения ще ви помогне да изгорите мазнини, тъй че да отслабнете и да тонизирате мускулите си

Освен това упражненията освобождават ендорфини, които могат да ви оказват помощ да се почувствате по-щастливи и да намалите напрежението и безпокойството.

 жена тяло тренировки фитнес плаж Thinkstock

Стъпка 3: Триковете

Има доста лесни неща, които можете да извършите, с цел да изглеждате по-стройни за момент. Това вършат всички звезди!

Например:

- Носете сутиен с повдигащ резултат – повдигането на гърдите ви усилва пространството сред бедрата и бюста ви, като неотложно удължава и основава заблуда за по-тънка талия.

- Подстрижете се добре – страхотната прическа може да отслаби кръглото лице, да прикрие двойната брадичка и да покаже най-хубавите ви черти.

- Стойте изправени – дръжте раменете обратно и корема си във вътрешността и ще изглеждате по този начин, като че ли сте изгубили 5 кг за момент.

- Носете високи токчета – те прибавят сантиметри към височината ви и издължават тялото ви.

 плаж жена тяло бански iStock

Преборете подуването – за една нощ!

Подутият стомах е сигурен метод да се почувствате като плажна топка. 

За благополучие е елементарно да видите по какъв начин талията ви се свива за една нощ с няколко дребни промени в ежедневните ви привички...

- Уверете се, че нямате запек, който може да аргументи отичане на корема – замяната на бял самун, ориз и макаронени произведения с пълнозърнести разновидности, замяната на сладки зърнени храни с такива с високо наличие на фибри и яденето на повече плодове и зеленчуци ще помогне за увеличение на приема на фибри.

- Пийте доста течности, в идеалния случай вода – дехидратацията може да аргументи запек и да ви направи изтощени, тъй че да не ви се желае да спортувате, а повече да похапвате сладки храни за повишение на силата.

- Отделяйте време за хранене – яденето в придвижване или бързото хранене значи, че ще погълнете в допълнение въздух, който се озовава в корема ви и ви подува.

- Дъвчете добре всяка хапка – незадоволителното дъвчене значи, че храносмилателната ви система работи по-усилено, с цел да смила храната, а страничният артикул от това са газовете!

- Седнете изправени по време на и след хранене – хоризонталното състояние след хранене значи, че е по-вероятно газовете да останат в корема ви, тъй че оставете гравитацията да работи и останете прави.

- Избягвайте дъвки без захар и ментови бонбони – подсладителите, които съдържат (като ксилитол и манитол) имат слабително деяние, което може да ви накара да се почувствате подути.

- Откажете газираните напитки – мехурчетата влизат в тялото ви от единия край, стоят в корема ви за известно време, след което излизат от другия край!

- Движете се след хранене – разходката ще помогне на газовете да преминат през храносмилателната система.
 Какво да ядем при издут стомах  Какво да ядем при издут стомах  Какво да ядем при издут стомах  Какво да ядем при издут стомах
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР