Лятото е в разгара си - много хора са в

...
Лятото е в разгара си - много хора са в
Коментари Харесай

5 неща от лятото, които никога няма да ни омръзнат

Лятото е в разгара си - доста хора са в отпуска, други занапред ще си вземат ваканцията. Има неща от лятото, които просто обожаваме и няма по какъв начин да ни омръзнат. В тази публикация ще споделим с вас нашите най-прекрасни летни прекарвания, които не желаеме да свършат. Вярваме, че ще се съгласите с нас: 

1) Да се киснем край басейна 
 Идеи за нискобюджетна първокласна отмора на морския бряг Идеи за нискобюджетна първокласна отмора на морския бряг
Работили сте неуморно и старателно през годината, настъпила е дълго чаканата отпуска и мечтаете за екзотична дестинация или първокласна почи...

Да, да, знаем, че морето е истината, само че има сексапил да си край басейна с бира в ръка. Събираш слънце, влизаш да се разхладиш и напълно умерено си прекарваш целия ден. Накрая на деня си червен като рак, влажен като гъба и имаш най-голямата усмивка на света. Просто няма по какъв начин да сменяем това чувство за нещо друго на света! 

2) Летни къпания вечер в морето

Любимо нещо! Топлите летни вечери са моментите, в които обожаваме просто да скочим в морето по бански. Нощното къпане е шлагер измежду нас още откогато бяхме тинейджъри и почтено казано не сме се трансформирали изключително в тази тенденция. Иначе напълно умерено може да го комбинирате със спане на плажа. Наистина необикновено прекарване е! 

3) Огън на плажа
 Изцяло безплатните чадъри и шезлонги по Черноморието са ъгъл Изцяло безплатните чадъри и шезлонги по Черноморието са ъгъл
На единствено 11 плажа на Черноморието ни е допустимо да не бъдете таксувани за чадъри и шезлонги, демонстрират данни на Министерството на туризма...

Група другари, огън на плажа, акустична китара. Току-що описахме част от парадайса! Разбира се, в реда на нещата е да кажем, че чарът на тези моменти е, че не се случват всяка вечер, само че е прелестно когато можем да си ги подарим. Имаме една молба към вас - в случай че избирате да ги вършиме, апелирам, не оставяйте отпадъци след себе си. 

4) Летните свалки 

Независимо дали сте мъж или жена, в случай че сте необвързани, то лятото постоянно е било миг за забавен флирт и нови любовни прекарвания. Може да откриете любовта на живота си някъде на плажа, знае ли човек? 

5) Плажни партита 
 Класическите видове хора по българските плажове Класическите видове хора по българските плажове
В тази публикация ще подходим малко по-хумористично към лятото и ще разгледаме класическите видове хора по българските плажове. Някои от тя...

Лятото е време за празненство на плажа. Барове навън, коктейли, танци под нощното небе - всичко това са част от незабравимите летни страсти, без които не можем. И няма да ни омръзне всяка вечер да търсим къде да си избухнем. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР