Лятото е тук и засега няма намерения да си ходи.

...
Лятото е тук и засега няма намерения да си ходи.
Коментари Харесай

Вижте докога ще продължи хубавото време

Лятото е тук и към този момент няма планове да си върви. Слънчев и парещ ще е денят през днешния ден в по-голямата част от страната. Термометрите ще ударят 35-36 градуса.
В следобедните часове чакаме да се заоблачи от североизток. Там и в планините е и по-голяма вероятността от превалявания. Има заплаха и от градушки.
Черноморието ще е слънчево. След обяд ще се появят облаци в северните елементи на крайбрежието с възможност за валежи. 30-32 градуса в най-горещите часове.
В планините ще е слънчево до обяд. След това ще се заоблачи и на обособени места ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, а на по-високите места - към 17 градуса.
Сряда е сериозният ден, след който още веднъж времето още веднъж ще върне лятната си форма с температури до края на седмицата до 35-36 градуса.
В северна и централна Европа следва захлаждане, което в най-северните елементи ще е по-значително. Под въздействие на атлантически циклон блестящо изразен студент фронт напредва през континента. Максималните температури във Англия, северна Германия, Дания, Норвегия и Швеция ще паднат до 20 градуса.
По линията на фронта ще има условия за обилни превалявания. Балканите са настрана от тези процеси. Динамиката на въздушните маси даже ще сътвори условия за по-високи температури, само че те ще са в западната част на полуострова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР