Лятото е толкова много неща. То е мелодии и цветове,

...
Лятото е толкова много неща. То е мелодии и цветове,
Коментари Харесай

Как да се насладим на морето… от канапето

Лятото е толкоз доста неща. То е мелодии и цветове, усети, аромати, преживявания… Всички те са на наследник декор като тюркоазените нюанси на морето и лазура на небето. Градът обаче ни зове с неговите условия и задължения. Колкото и да ни се желае да си вземем тримесечен отпуск и да се отпуснем блажено върху мекия шезлонг на плажа, истината е, че през по-голямата част от летните месеци сме или в офиса, или затрупани от градски задания, които няма да се свършат сами. Ваканциите са сладки, само че са прекомерно къси. Това би било потискаща констатация, в случай че нямаше метод да пренесем уханията на морските завършения в града.

Като начало, хайде да го караме по-леко и по-здравословно! Да стартираме с храненето. Топлото време е точният миг за средиземноморска диета, която освен ще ни придвижи измежду шума на вълните, само че и ще ни презареди със сили (да не забравяме изгодите от Омега мастните киселини и витамините).

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Разнообразието от рибни изкушения на едно място е в . Избираме измежду цели риби, див улов, котлети, рибни филета и морски блага и по този начин си осигуряваме охладена ципура за вечеря, филе от сьомга и риба звук, с цел да се поглезим, прясна пъстърва за обяд, морски сафрид за похапване, лаврак, с цел да впечатлим приятелите си с нещо по-така. Продължаваме с морските блага – калмарите са превъзходни, когато са домашно пържени, а скаридите са неустоими със зелена салата и киноа. Такова многообразие няма и в крайморските заведения за хранене!

Свежи плодове и зеленчуци, тъкмо като тези от дребните селски пазарчета, също можем да открием онлайн. Енергийните бустери, като спанак и кейл, са в ebag.bg, както и аспержи, артишок, броколи, био карфиол, дружно с обичайните за българската кухня домати, краставици, кореноплодни и зеленолистни зеленчуци. За десерт избираме сред сочни праскови и кайсии, екзотични плодове, ароматни пъпеши, сладка любеница, грозде, киви и доста други.

 d eBag

Всички артикули от богатия подбор на се съхраняват съгласно най-високите условия за качество в личните хранилища на компанията, което подсигурява опазване на трайността и питателните им свойства. Доставките са в желано от нас време с хладилни коли, регистрирани в БАБХ. Замразените храни се транспортират в спомагателни хладилни кутии.

През изтощително горещите месеци в града можем да го караме без непотребен стрес и висене по опашки, с цел да напазаруваме. В, единствено с няколко клика, пълним пазарската си кошница с всичко належащо, с цел да похапнем и заредим хладилника с разнообразие от хранителни артикули от дълъг лист с потвърдени производители.

Лятото в града може да е свежо, а сафридът да хрупка прелестно и да ни чака, гарниран с картофки, в плато на масата пред канапето, с цел да овкуси летните вечери с повече морско въодушевление и апетитни страсти.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР