Лятото е сезонът, по време на който всяка въздушна зодия

...
Лятото е сезонът, по време на който всяка въздушна зодия
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Летни рокли за въздушните зодии

Лятото е сезонът, по време на който всяка въздушна зодия е в креативния си кипеж. Това с цялостна мощ важи и за стилните опити с дрешника - за оцеляване във високи температури се предлага носенето на леки и свободни материи, които безусловно пропущат въздуха през тях. Погледите на Близнаците, Везните или Водолеите са мощно привлечени от бохо стила и небрежния изискан, които изрично окупираха стилните трендове това лято.

В този ред на мисли през днешния ден ви предлагаме пет специфични находки от Fashion Days, които съвършено ще се впишат в летния дрешник на всяка въздушна зодия. Добрите вести не свършват дотук - можете да ги закупите през днешния ден с огромно понижение!

Припомнете си стилните вдъхновеия и за останалите знаци от зодиака:
EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за земните зодии (Телец, Дева и Козирог) EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец) EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби)

Only, Дълга рокля Kimmie с отвор откъм гърба by Vero Moda (90,99 лв)*

 рокли Fashion Days

В взаимозависимост от подбора на обувки и аксесоари с тази рокля можете да отидете на плажа, на публична бизнес среща или на небрежна разходка в парка. Точно от това има потребност една въздушна зодия - независимост, грациозност и деловитост.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 24 лева

Къса флорална рокля Mane by Vero Moda (43,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Този пай разкроен модел с овално деколте и набирания е съвършеният избор за лято, изпълнено с завършения, а флоралните претекстове отиват на отнесения замислен манталитет на всяка представителка от астрологичната тройка.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 39 лева

Рокля на верев със застъпено деколте by GUESS BY MARCIANO (409,99 лв)

 рокли Fashion Days

Нежност, грациозност и аристократизъм - тази рокля в спортно-елегантен жанр като че ли показва душеността на всяка въздушна зодия.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Рокля Noa с отделящ се колан by Pepe Jeans London (133,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Въздушните зодии обичат да се забавляват и се стремят да изживяват пълноценно всеки прекрасен момент. Тази закачлива фешън находка ще направи вечерта ви още по-приказна и вълнуваща.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 36 лева

Раирана рокля Blanca с възел на гърба by Pepe Jeans London (158,99 лв)*

 рокли Fashion Days

Рокля с отделящ се колан, детайл с дизайн на възел, дребни пискюли, резултат на кормила - с нея всяка въздушна зодия ще се почувства волна и освободена като самата буря, което въплъщава.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 76 лева

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР