Лятото достигна своя връх. С парещото слънце и едва усещащ

...
Лятото достигна своя връх. С парещото слънце и едва усещащ
Коментари Харесай

3 напитки, с които да преборите летните жеги

Лятото доближи своя връх. С парещото слънце и едвам съзнаващ се парещ вятър, най-хубавото, което можем да създадем, е да се затворим у дома в добре климатизираните си стаи. Лятото е и времето да се насладите на сочни, леденостудени питиета като лимонада, смути и ледено лате.

Освен типичната за всички времена обичана лимонада, има доста питиета, които можете бързо да приготвите вкъщи, с цел да успехите жегата, като в същото време поглезите вкусовите си рецептори.  Ето 3 такива освежаващи питиета, които може елементарно да приготвите.
 Здравословни питиета, с които да сменим кафето заран Здравословни питиета, с които да сменим кафето заран
Пиенето на кафе наподобява се трансформира в нужда, а цветната чаша в ръка е главен аксесоар за ангажиран и сполучлив човек. И за мнозина ча...

Ягодова лимада

Комбинирайте ⅓ чаша захар и ⅓ чаша вода в тиган и варете на сдържан огън, до момента в който захарта се разтвори изцяло. В дамаджана смесете 500 грама нарязани ягоди, 20 листа мента и 2 чаши студена вода дружно с приготвения захарен сироп. Приберете в хладилника за 2 часа и сервирайте охладена.

Сок от любеница

Добавете 1½ чаша любеница, ½ супена лъжица лимонен сок, шепа ментови листа и ¼ ч.л пипер на прахуляк към блендер и разбъркайте добре. Добавете 4-5 кубчета лед и още веднъж смесете. Изсипете в чаша и сервирайте напитката охладена.
 Как да изглеждате свежи и ярки в летните жеги Как да изглеждате свежи и ярки в летните жеги
През лятото желаете да бъдете изключително неустоими. Но какво да вършим, в случай че гримът оставя противен резултат на маска, а мазният искра е пост...

Ледено лате

Направете чаша вкусно ледено лате, като вземете 1 чаша мляко и добавите ½ супена лъжица кафе на прахуляк към него. Добавете 2 ч. Л. Захар и разбъркайте добре. Прехвърлете в блендер и прибавете 2-3 кубчета лед. Блендирайте за няколко минути. Изсипете в чаша и сервирайте охладено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР