Лято ще има! Символът на нощния живот по Черноморието, посрещал

...
Лято ще има! Символът на нощния живот по Черноморието, посрещал
Коментари Харесай

Летните партита стартират от 27 юни - slava.bg

Лято ще има! Символът на нощния живот по Черноморието, посрещал изгрева със стотици музикални величия на плажа, ще отвори тази година на 27 юни (събота). След като неотдавна стана ясно, че българското Черноморие се приготвя да посрещне туристи, Cacao Beach Club не закъсня да разгласи първите си дати, с цел да постави старт и на празненство сезона у нас.

В най-дълго предстоящото и прочувствено лято, Cacao Beach Club приканва почитателите си да преОткрият родното море, музиката на едни от най-талантливите родни диджеи и да се срещнат с приятелите си.

“Тази година е предизвикателство за всички, само че отваряме без терзание. Свикнали сме да съблюдаваме ограничения и ограничавания и все пак, най-страхотните и прочувствени празненства по Черноморието не престават да се случват тук. Магията на клуба е в този момент – през лятото, и всеки, посрещал изгрева при нас, я усеща. Това ни сплотява и връща в клуба всяко лято “ – споделят от Cacao Beach.

Останалата част от програмата за сезон 2020 ще бъде оповестена след откриването на 27 юни, когато зад пулта ще се изредят някои от най-обичаните и подкрепяни от почитателите си електронни актьори - Balthazar & JackRock, DJ Steven, Boryana и Bagerziev.

На 3 юли програмата продължава с един от най-предпочитаните български диджеи Metodi Hristov, който ще отпразнува рождения си ден в Cacao Beach Club дружно с Gallya, Pavel Petrov и Peppou. Специфичното за това лято е наложителната резервация в клуба.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР