Лято 2020 ще започне с паметен старт на 26 юни

...
Лято 2020 ще започне с паметен старт на 26 юни
Коментари Харесай

Tоп DJ от Миконос открива морските партита - slava.bg

Лято 2020 ще стартира с незабравим старт на 26 юни (петък), когато резидентът на VOID Mykonos Dj Liva K ще застане зад пулта на клуба. Той е измежду най-актуалните DJ, които безусловно диктуват модата в гръцкия парадайс – остров Миконос.

Неговото наличие в Слънчев бряг дава мощна поръчка за идния сезон, а ден по-късно той ще бъде огромната звезда и на първото от поредицата дневни празненства край басейна. Вечерта на 27 юни (събота) е непокътната за Dj Mascota и D-trax.

По традиция Bedroom beach отбелязва запаметяващо се старта на всеки нов сезон с екстравагантни спектакли, красиви хора, мощни страсти и доста другари. Шоуто тази година ще надскочи всички упования със своята колоритна и безпардонно смела тематика – Masquerade Madness. Авторите му го дефинират като паметен образен пърформанс, повлиян от модерното поп изкуство, който безусловно е „ бягство от действителността “.

Хореографията е поверена на Милен Данков, който от близо месец репетира шоуто с балета на клуба. За своята 14-годишна история Bedroom beach се трансформира в най-голямата клубна сцена на Балканите и е измежду водещите имена в Европа. Тази година от клуба ще прибавят към своите цели и високи стандарти за непорочност, с цел да се усещат гостите му в безвредна Covid–free среда, само че няма да изневери на стила си да ги забавлява денем и нощта.

Концепцията Daylife вплита в себе си страсти за всички сетива – удобна релакс зона с infinity басейн, богато меню с самостоятелен кулинарен почерк и избухващи дневни празненства. Вечерта изискания нощен клуб се отличава с бохемска атмосфера, феноменална музика и изумителни спектакли, които са несравними по своята екстравагантност.

Това лято Bedroom beach ще работи всеки ден без изключение, а към този момент са публично оповестени и най-очакваните музикални събития за сезона. Три поредни уикенда, плажът в Слънчев бряг ще се трансформира в сцена за изява на DJ-и oт международна големина. Дата 1 август е непокътната за Agent Greg, който е резидент на Cavo Paradiso Mykonos и за негативно време се трансформира в любим на родната клубна аудитория.

Crazibiza са удостоверили своето шоу за 8 август, а седмица по-късно на 15.08 зад пулта на клуба ще застане Consoul Trainin&DuoViolins. И до през днешния ден безспорните им шлагери Obsession и Take me to infinity оглавяват международните хаус ранглисти. За трета поредна година Васил Найденов избира точно Слънчев бряг за своя бутиков морски концерт, а на сцената на клуба ще се изявяват и най-актуалните български реализатори: 100Кила, Криско, Ъпсурт, Dara, MBT и други. Сред резидент Dj-ите се открояват имената на Dimo Bg, Vasko C, Gorro, C-Fucion,, Fed, Big D и Mc Vera Russo.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР