Лятно издание на изложение „Световно образование“ ще ориентира относно актуалните

...
Лятно издание на изложение „Световно образование“ ще ориентира относно актуалните
Коментари Харесай

Къде и как да учим след Брекзит и пандемията

Лятно издание на ревю „ Световно обучение “ ще ориентира по отношение на настоящите условия за кандидатстване, които се трансформираха след Брекзит и пандемията. Форумът ще се организира онлайн на 7 юни в " Гранд хотел Пловдив ". Посетителите ще могат да сравнят преимуществата и спецификите на обособени известни дестинации, да получат консултация и да започват своята кандидатура на място.

В последната година холандските университети са желани от нашите претенденти, а държавното управление на Нидерландия понижи таксите за първокурсници със 75% - от 2168 на 542 евро.

Промяна в критериите за банкет има в скандинавските страни, Холандия, Съединени американски щати, Англия, Италия, Швейцария, Германия и Австрия. Всяка страна има свои специфики - квоти за интернационалните студенти, условия за триумф, спомагателни изпити, изявленията и проби за оценяване на мотивацията и способността за справяне.

Това изисква ранно насочване - още в 7. клас, и избор на подобаващ профил в 10. клас, и ще е един от акцентите в презентациите.

Пансионните учебни заведения във Англия и Швейцария са алтернатива за качествена академична подготовка за амбициозните възпитаници, които избират да учат интензивно предмети, свързани с мечтаната университетска компетентност. Стабилен е ползата към интернационалните стратегии IB и A Levels, като обезпечават и благоприятни условия за стипендии до 50% от таксата за образование. На ревюто ще участват пратеници на Kings Colleges, Oxford International College, d’Overbroecks College, Bishop’s Stortford College и водещите швейцарски Collège Lycée Saint Charles и Pre Fleuri International Alpine School.

Пандемията ускори потребността от експерти в основни браншове. Затова магистратура в областта на инженерството, технологиите, биомедицината и здравните науки се трансформира в инвестиция както за приключилите бакалавърска стратегия, и за тези, които се стремят към управническа позиция. Повечето университети във Англия и Нидерландия към момента одобряват кандидат-магистри. В същото време над 35 английските висши учебни заведения оферират стипендии от 2000 паунда до 15 000 паунда, а таксата в някои университети в Нидерландия е понижена с 50% и е 1084 евро. Отделни вузове в Испания, Австрия и Белгия също имат отворен банкет през юли и август.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР