Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през

...
Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през
Коментари Харесай

Летни занимания за деца 1-12 клас: НОВИ групи през Август в ИТ академията на Advance Academy

Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през месец Август!

Тя дава една неповторима опция за всяко дете, което желае да даде старт на своето премеждие в невероятния свят на програмирането. Програмирането е новият Английски език, то става все по-търсено, а преимуществата от ИТ курсове за децата са големи.

В Advance Academy децата научават по какъв начин да основават уеб уеб сайтове, игри и мобилни приложения, усъвършенстват и развиват своите качества за дизайн, логичност и решение на проблеми. Позволяват им да показват хрумвания и креативност по неповторими способи и всичко това до момента в който се забавляват и натрупат нови другари със сходни ползи.

Курсовете, които ще започват на 01 Август и са с дълготрайност 1 месец са:

-

-

-

Защо да запишем детето си на летен курс по програмиране в Advance Academy?

- Разрешаване на проблеми – Програмирането оказва помощ на децата да позволяват комплицирани проблеми по логичен и креативен метод, то учи децата да схващат по какъв начин работят нещата.

- Развиване на креативност – Програмирането кара децата да опитват и им дава убеденост да бъдат изобретателни. С него те основават нещо от нулата, което е напълно тяхно.

- Програмирането е бъдеще - Постоянното развиване на технологиите е трансформирало нашето всекидневие, както и на децата ни. Играейки на компютърни игри, сърфирайки в интернет, ползвайки смарт телефони, децата взаимодействат с технологии всеки ден. А способността да пишат код и да програмират всички тези стратегии, уеб сайтове и приложения може да им даде преимущество в живота и повече благоприятни условия.

Курсовете на са ориентирани към всички запалени по компютрите деца, като Академията слага фокус върху практическите задания, по този начин след завършването на курс или занималня, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

За записване и повече информация може да, да ни пишете на [email protected] или да позвъните на 0889990030.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР