Лунното затъмнение в събота, 28 октомври, е може би най-значимото

...
Лунното затъмнение в събота, 28 октомври, е може би най-значимото
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 23.10 до 29.10: Обяснение в любов за едни и напълно нов живот за други

Лунното затъмнение в събота, 28 октомври, е може би най-значимото събитие през седмицата, което ще засегне съвсем всички представители на Зодиака. Затъмнението ще се случи по едно и също време с пълнолунието в знака на Телеца, което ще ускори тематиката за финансите, материалните привързаности и просперитета. Напълно допустимо е доста хора да повторят събитията, които се случиха през 2004 година по време на етапа на Лунното затъмнение. През този интервал не трябва да влизате в спорове, да участвате в провокации и изключително при контакти с непознати. Неблагоприятни са всевъзможни рискови действия, потреблението на алкохол, непотребната храна и тежката физическа интензивност. Денят на Лунното затъмнение е най-добре да прекарате вкъщи, измежду околните си, а сънищата, които сте имали предходния ден, могат да ви дадат отговори на въпроси, които от дълго време ви изтезават.

На 24 октомври Слънцето ще образува съразмерен тригон със Сатурн, което ще даде на Козирозите, Водолеите, Лъвовете и Овните интервал на централизация, устойчивост и успокоение. Нещата, които са били отлагани, имат всички шансове да получат логически свършек, а материалните проблеми ще бъдат сполучливо позволени. Освен това всевъзможни дълги пътувания са неподходящи - изключително тези, свързани с бизнес и работа. За благополучие, здравето на хората, страдащи от хронични болести, ще се усъвършенства доста. Освен това можете да посетите ортодонт, в случай че имате проблеми със зъбите си - в този ден лекуването ще бъде дейно и съвсем безболезнено.

Опозицията на Марс и Юпитер в края на седмицата ще предизвика пресилено възприятие за лична значителност у Овните, Стрелците, Рибите и Раците, които може да не обмислен опциите си. През този интервал не би трябвало да давате обещания, да поемате каквито и да било отговорности или да поддържате връзка с задгранични сътрудници. Везните, Козирогът и Близнаците може да са изложени на риск да станат жертви на измамници. За Скорпионите и Лъвовете може да зародят правни усложнения. Що се отнася до здравето, органите на храносмилателната система, изключително черният дроб, ще бъдат най-уязвими. Хирургическите интервенции и тежките козметични процедури също са неподходящи. Проблеми се обрисуват и в региона на романтиката, защото партньорствата ще бъдат застрашени. Неблагоприятно е сключването на брак или провеждането на каквито и да било фамилни събития. Нежеланите зачатия също са доста евентуални.

Транзитният аспект на съответствува на Меркурий и Марс в неделя ще даде прилив на интелектуална интензивност на Скорпионите, Овните, Близнаците и Девите. Съществува обаче заплаха мощното умствено пресилване да докара до много мощен спад. В бизнеса, в това число и през идната седмица, не трябва да вземате значими решения. В същото време това е доста положително време за стратегическо обмисляне. В другарските връзки може да зародят спорове и недоразумения, изключително в случай че знаците на земната буря работят като другари. Здравето на множеството представители на Зодиака дава обещание да бъде положително, само че рисковете от пострадвания и изгаряния са високи измежду Овните, Скорпионите, Близнаците, Рибите и Раците. В този случай ръцете ви ще станат изключително уязвими. Романтичната сфера също ще усети отрицателното въздействие на този пренос под формата на разводи, раздели или съществени спорове. Тук описът на " водачите " в съпротива ще се оглавява от Овен, Близнаци и Лъв. Връзката сред Марс и Меркурий ще засегне минимум Водолея и Рибите, които ще могат сполучливо да обезвреждат отрицателното въздействие на аспекта.

Вижте в галерията какво още да очаквате през идната седмица съгласно зодиакалния ви знак.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР