Лунната диета е пряко свързана с фазите на Луната и

...
Лунната диета е пряко свързана с фазите на Луната и
Коментари Харесай

Как да отслабнем с лунната диета?

Лунната диета е директно обвързвана с етапите на Луната и въздействието им върху организъма ни. Затова би трябвало да съобразим храненето си с тях.

По време на пълнолуние организмът е най-възприемчив към диети.  В този интервал всички кафези се пречистват от шлаките и токсините. Затова диетата при пълнолуние се основава на използването на течности.

Диета при пълнолуние

Тя стартира в навечерието на пълнолунието и продължава 24 часа. Може да се пие вода, пресни сокове, които имат диуретични свойства. Най-добре е да се пие сок от прясно изцедени плодове и зеленчуци.

Загубата на тежестта е от 250 грама до 1 кг.

Диетата при новолуние води от организма водата, токсините и подтиква процесите на липолиза - разлагането на мазнини, складирани в клетките.

Диета при новолуние

Диетата стартира в 18 часа в деня преди новолуние и продължава 36 часа. Менюто включва супи и зеленчуков бульон по 4-5 пъти дневно. Супата да може да бъде приготвена от моркови, картофи, чушки, фасул и други.-->

Резултатът е пречистване на организма и понижаване на тежестта с към 500 гр.
 диета ThinkStock/Getty Images
Лунната диета оказва помощ на организма да употребява изцяло запасите си от ензими, които са нужни за смилането на храната и усвояването на питателните субстанции. За да бъде оптимално ефикасна, тя би трябвало да се съблюдава 4 пъти в месеца - по един ден за всяка седмица и фаза на Луната. По време на всяка една от посочените етапи, в границите на 24 часа се одобряват вода, зелен чай, пресни плодови и зеленчукови сокове .

Ако гладуването цели 24 часа ви се коства невероятно, можете изначало да го вършиме единствено по пълнолуние един път месечно, като след известно време добавите и новолунието и останалите междинни етапи.

24 часова лунна диета, лунна диета при пълнолуние и новолуние или тридневна лунна диета, всяка една от тях, съобразена с етапите на Луната, може да ви помогне за контролиране и поддържане на тежестта, за филтриране и ободряване на организма или за покачване на тонуса.

Лунна диета за август 2018

4 август 2018 - 21:19:13 ч. - последна четвърт

11 август 2018 - 12:58:49 ч. - новолуние

18 август 2018 - 10:49:47 ч. - първа четвърт

26 август 2018 - 14:57:26 ч. - пълнолуние
 ш ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР