Луната в знак Овен до 19:50ч на 2 април Може да

...
Луната в знак Овен до 19:50ч на 2 април
Може да
Коментари Харесай

Денят е като нова страница, на която поставяте ново начало

Луната в символ Овен до 19:50ч на 2 април

Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. 

Луната в символ Овен психически " прибавя масло към огъня ". Спокойните и уравновесени връзки могат да избухнат в този миг с нова мощ. Раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват. Човек в тези дни не търпи съществуването на никакви окови. Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: 29 лунен ден до 07:28ч 

30 лунен ден от 07:28ч до 09:26ч - Не всеки месец има 30 лунен ден. Прекрасно време, изпълнено с позитивна сила, светлина, хубост и обич, само че за жалост прекомерно за малко.

Новолуние в 09:26ч – 1 лунен ден до 07:24ч на 2 април

Това е доста специфичен и необикновен ден. Символ на деня е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с Вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще бъдат от огромна изгода. 

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели фантазии, проекти и упования. Днес поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал. 

Първият ден от лунния месец е доста ослепителен и чист ден. Днес всички ваши мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в този ден да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли не са място, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. 

Не бързайте да стартирате нови неща. Всеки опит за " започване " на нещо ново, ненадейно ще се изправя пред обстоятелството, че по пътя към реализирането на проектите си човек непрестанно ще се сблъсква с доста трудности, които като че ли изникват от нищото. 

Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец. Каквото и да се пробвате да измененията, каквото и да предприемете, всички зараждащи събития ще се развиват по този начин, че още веднъж ще има обстановки, предизвикани от нови искания, които още веднъж ще разпалват спора. 

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха отмора, където най-сетне ще можете да бъдете сами със себе си или с доста близки другари.

Благоприятно е гледането в огън или пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред.

Слънчев календар – 12 безоблачен ден –  Днес всеки получава това, което е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Не бива да се предавате на унинието. Старайте се по-малко да говорите и не губете ненужно време за приказки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР