Луната се движи на празен ход от 03:10ч до 13:52ч.

...
Луната се движи на празен ход от 03:10ч до 13:52ч.
Коментари Харесай

Звездите: Не купувайте скъпи вещи

Луната се движи на луфт от 03:10ч до 13:52ч. - Бъдете деликатни, с цел да се избегнат неприятни моменти на отчаяние от взети значими решения в този миг. По това време човек се „ изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не би трябвало да вземате виновни решения, защото те се основават на заблуди. Стартираните каузи ще вървят мъчно или въобще няма да имат триумф. Трябва деликатно да спазвате всички правила за сигурност. Може да има неприятни произшествия на улицата... Не купувайте значими и скъпи движимости, не подписвайте документи, контракти. Нищо значимо не предприемайте!

Луната е в символ Риби до 13:52ч на 29 януари. - Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, сантименталността, мечтателността, основава предпочитание за самосъжаление, за разпределяне, за мързелуване. Уязвими са ходилата, пръстите на краката.

В 13:52ч Луната минава в символ Овен. - Луната в този знак настройва хората за битка, противопоставяне, основава напрежение. Могат да зародят ненужни спорове. Да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Уязвима е главата и всичко по нея.

Продължава 5 лунен ден до 10:16ч на 29 януари (от 09:52ч на 28 януари)

Следва 6 лунен ден от 10:16ч на 29 януари до 10:39ч на 30 януари

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати.

В 6 лунен ден могат да се стартират нови каузи, само че заради празния ход на Луната, това би трябвало да стане след 13:52ч. Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата.

Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото.

Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В предишното в този лунен ден са гадаели по облаците. Ако небето е ясно или изцяло покрито с облаци – светът е лишен от естетика. Хармонично е да видите облаци на ясно небе.

Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

Внимание! - 6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Секс - В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

15 безоблачен ден – Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР